Solutiile temporare pentru a reduce cheltuielile la intretinere in sezonul rece iti sunt mai mult ca sigur cunoscute. Nu este niciun secret ca odata cu venirea iernii apar si problemele: compromisul unui consum mai mic de energie echivaleaza cu o temperatura mai scazuta in locuinta, implicit disconfort termic. Solutia optima este asigurata cu succes de un dispozitiv inteligent care ofera rezultate din toate punctele de vedere: eficienta, economie, durabilitate, confort.

Ce si despre ce sunt termostatele ambientale de camera?

Sunt niste accesorii care devin utile pentru orice tip de constuctie, locuinte, spatii de birouri sau orice alt gen de cladire. Sunt necesare atunci cand ai trecut de la sistemul de incalzire printr-o centrala termica, avand un dublu rol: ajuta la mentinerea unei temperaturi placute in interiorul locuintei si la economisirea combustibilului. Practic, te ajuta sa reglezi temperatura furnizata de o centrala termica. Asta se traduce cu cheltuieli mai mici la facturi, deci o bila alba in plus pentru termostatele ambientale.

Poti alege termostatul croit in functie de nevoile si stilul familiei tale. Deci ai de optat intre unul mecanic, cu afisaj digital sau electronic, wireless ori cu fir, neprogramabil, programabil sau smart.

Noul sistem Salus IT500

Acest model incununeaza cu succes gama moderna a termostatelor inteligente. Concret, poate fi controlat prin internet, de pe orice dispozitiv. O aplicatie special conceputa in acest sens, simpla si usor de utilizat iti va sta la dispozitie. Este ideal pentru acele momente in care nu vrei decat sa stai in pat sa te relaxezi! Pentru ca prin functia sa iti permite sa setezi temperatura dorita de oriunde te-ai afla.

Poti uita de vechile trucuri pentru a face economie, pentru ca noul Salus IT500 se adapteaza in functie de stilul tau de viata. Asta inseamna ca poti pleca linistit la munca pentru ca la intoarcere vei gasi o casa primitoare si calduroasa. Trebuie doar sa iti amintesti cu jumatate de ora inainte sa pleci de la munca sa faci setarile corespunzatoare.

O conexiune buna la internet iti da posibilitatea sa cresti sau sa reduci de la distanta temperaturile din locuinta. Insa avantajele nu se opresc aici, utilizatorii se bucura din plin de tehnologia avansata, ilustrata de acest exemplu, sistemul IT500. Asta se traduce cu faptul ca iti permite sa incalzesti individual camerele din locuinta. Daca nu folosesti decat baia, bucataria si dormitorul, nu are rost sa risipesti energie incalzind si celelalte camere.

Termostatul vine cu 3 programe prestabilite din fabrica si daca niciunul nu coincide cu nevoile tale, ai posibilitatea sa iti creezi unul personal, care sa se adapteze programului tau. Sistemul este dotat cu alerta geo-locatie. Asta inseamna odata ce ai ajuns la o anume distanta fata de casa vei fi anuntat ca iti poti schimba setarile sistemului la modul vacanta, respectiv poti opta pentru o setare care sa porneasca incalzirea la o anumita ora sau data.

Ce presupune instalarea termostatului?

Fiecare utilizator isi poate testa propriul termostat fara a fi nevoie prezenta unui specialist in domeniu. Exista tutoriale speciale realizate in acest sens dupa care te poti ghida. Ulterior, nu trebuie sa te preocupi ca nu ii vei intelege sistemul, pentru ca functiile cu care este prevazut sunt mai mult intuitive, accesibilie tuturor.

Trage linia si fa un calcul estimativ. Vei ajunge la concluzia ca sistemul Salus IT500 este o adevarata investitie care isi merita toti banii. De indata ce l-ai instalat, vei incepe sa te relaxezi chiar daca temperaturile de afara nu sunt prea prietenoase.

 

1 thought on “Solutia termica care promite un echilibru rezonabil intre confort si cheltuieli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *