Tot mai multi romani aleg ca sa isi incalzeasca locuintele prin pardoseala. Daca pana in urma cu cativa ani majoritatea optau pentru centrale termice, in prezent exista tot mai multe cereri pentru incalzirea prin pardosela.
Care sunt avantajele conferite de incalzirea prin pardoseala?
– incalzirea prin pardoseala este cu aproximativ 20% mai ieftina decat cea prin centrala cu gaz
– caldura este repartizata uniform, pe toata suprafata pardoselii; in felul acesta se asigura un confort termic in toata incaperea
– economisiti destul de multi bani; de exemplu, pentru ca aerul dintr-o camera sa poate avea o temperatura de 20-23 de grade, podeaua trebuie sa aiba maxim 25 de grade
– reprezinta o solutie foarte eficienta pentru case
– aspectul estetic al camerei este imbunatatit considerabil, deoarece sunt eliminate tevile, caloriferele si robinetii si in plus, veti avea mai mult spatiu. De exemplu puteti pune o noua piesa de mobilier pe un perete care inainte era blocat de un calorifer.
– caldura circula de jos in sus
Trebuie sa stii ca atunci cand se realizeaza proiectul pentru incalzirea prin pardoseala, este stabilit inclusiv finisajul podelei. In cazul in care ai stabilit de la inceput ca vei folosi gresie, parchet sau marmura, nu mai poti face schimbari ulterioare, daca vei alege un sistem de incalzire in pardoseala. Este indicat sa nu pui covoare pe o pardoseala acoperita cu gresie de exemplu, deoarece emisia de caldura se poate injumatati.
Ai nevoie de vane motorizate sau actuatoare pentru a realiza un sistem de incalzire prin pardoseala? Apeleaza la Salus Controls

Termostat Salus Controls
In cazul in care nu ai gasit pana acum o firma serioasa, la care sa poti apela pentru a cumpara diverse produse pentru a reusi sa duci la bun sfarsit lucrarea de incalzire prin pardoseala pentru casa ta, iti recomandam sa apelezi la niste profesionisti adevarati. Acestia pot fi gasiti la firma Salus Controls. De aici poti sa cumperi actuatoare, pentru care primesti 5 ani garantie, dar si vane motorizate cu 2 sau cu 3 cai. Produsele sunt de inalta calitate, putand fi folosite timp indelungat fara a crea probleme.
Despre Salus
Aceasta companie si-a inceput activitatea in Marea Britanie, in anul 2004. Firma proiecteaza, produce si distribuie la nivel mondial controlere electronice si numeroase produse de gestionare a energiei de inalta calitate. Salus Controls are reprezentante in 12 tari si este in continua dezvoltare. La noi in tara, Salus Controls are sediul la Cluj Napoca. Principalele valori dupa care se ghideaza compania sunt: seriozitatea, perseverenta, corectitudinea si profesionalismul.
Salus Controls – date de contact
Cea mai buna alegere daca vrei sa te bucuri de un sistem profesional de incalzire prin pardoseala o reprezinta firma Salus. Pentru a-i contacta pe reprezentantii companiei, ai la dispozitie doua numere de telefon si o adresa de e-mail, pe care le gasesti pe pagina web www.saluscontrols.ro. Pe site gasesti de asemenea si raspunsuri la intrebari frecvente la care sigur te-ai gandit. Nu mai pierde timpul cautand in alte locuri ceea ce poti gasi la Salus Controls – alege produse la cel mai bun raport pret-calitate de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *