Cine nu a fost măcar odată la un salon de beauty și a rămas total dezamăgit de rezultate? Mai rău decât atât, a trebuit să te rearanjezi din nou acasă, mai ales înaintea unui eveniment important și ai rămas și cu banii pierduți.

Cred că cel puțin odată cu toții am trecut prin aceste experiențe total eronate care ne-au lăsat amintiri neplăcute.

De ne ne marchează? Pentru că este vorba de înfățișarea noastră, de timpul și banii noștri ori atunci când călcăm pragul unui salon, avem așteptări mari. Din păcate nu se întâmplă de fiecare dată acest lucru, deoarece nu toți sunt profesioniști cu experiență în această industrie.

Este destul de dificil să găsești un stilist bun în zilele noastre pentru că acum, la orice colț de stradă există câte un salon de beauty în care suntem tentați să intrăm. Însă nu toți sunt profesioniști.

De ce este mult mai avantajos să utilizezi platforma Stailer

Cu siguranță te-ai săturat de experimente pe propria piele, de dezamăgire și frustrare, așa că pentru siguranță, poți intra pe Stailer să ai parte de beneficii în favoarea ta. Ai informatii suplimentare aici.

De ce Stailer? Pentru că este o platformă online care te ajută să îți găsești profesioniști cu experiență vastă în domeniu și care te programează la un salon de beauty de calitate înaltă.

Este mai avantajos să utilizezi platforma Stailer în detrimentul metodei clasice de a da telefoane de la un salon la altul, pentru a găsi un loc liber pe scaun, deoarece în primul rând îți eficientizezi foarte mult timpul, iar în al doilea rând, nu va face nimeni experimente pe pielea ta.

Și asta pentru că saloanele de beauty care se găsesc pe această platformă au în spate profesioniști cu vastă experiență, iubesc ceea ce fac, sunt la curent cu tot ce este nou în această industrie și pun accent pe nevoile fiecărui client în parte.

În plus, gama de servicii, cât și lista de saloane sunt destul de lungi, deci cu siguranță ai de unde alege ceea ce ai nevoie.

Stailer oferă servicii pentru tot publicul larg, atât pentru femei,cât și pentru bărbați, iar acest lucru face să fie una dintre cele mai accesate și apreciate platforme din această industrie.

Mai mult decât atât, nu te condiționează cu absolut nimic, te poți programa la orice oră din zi sau din noapte, fără a da nici un apel telefonic și este o platformă 100% gratuită. Atâtea beneficii pe o singură platformă, de care te poți bucura ori de câte ori ai nevoie.

Unde poate fi utilizată platforma

Este o platformă exclusiv românească, care a fost lansată în toamna anului trecut în Cluj Napoca apoi în alte 4 mari orașe din țară, respectiv Timișoara, Oradea, Iași și București.

Momentan funcționează în aceste orașe, însă este așteptată cu nerăbdare de către public și în celelalte colțuri ale țării.

Dacă ești din aceste 5 orașe și încă nu te-ai programat cu Stailer la un salon de beauty, acum ai toate motivele să o faci. Nu te costă nimic și vei avea parte de experiențe plăcute.

Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Date de contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *