sistem it500 2018

Pentru a fi mai eficient si mai practic, te decizi sa achizitionezi un termostat. Este, dupa cum spun multi, o maniera de a face economii, intrucat poti controla timpii de functionare ai centralei. Desigur, nu acesta este singurul sau primul motiv pentru care vei dori o astfel de achizitie. In fapt, te intereseaza confortul tau si cum poti realiza setarile dorite cu minimum de efort.

Cand vine vorba de sistemul iT 500 2018 trebuie sa stii ca acesta este de generatie moderna. Este inteligent, controlat prin internet si probabil asta spune deja si care sunt avantajele la utilizare. Te poti folosi de o aplicatie gratuit pusa la dispozitie, usor de instalat pe telefon, prin intermediul caruia poti realiza oricand setarile dorite. Ai insa acces si prin intermediul laptopului sau orice device conectat la internet.

Partea si mai buna este ca un astfel de termostat a fost creat tinand cont de toate detaliile. Te vei gandi dar ce se intampla cand poate conexiunea este intrerupta, indiferent de perioada de timp. Ei bine termostatul iT 500 de la Salus Controls poate functiona in continuare la fel de bine, fara sa se reseteze. Se intampla sa aiba loc scurte intreruperi de curent, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o iei de la capat de fiecare data, setand din nou preferintele.

Avantaje ale sistemului iT 500

Pentru cei interesati sa isi achizitioneze un termostat intram in detalii cu privire la ceea ce iT 500 inseamna. Iata despre cateva referinte in acest sens:

  • Se pot seta programe diferite pe zile, pentru toate acelasi mod sau nu. Acest aspect favorizeaza in mod deosebit pe cei cu un program anume de munca. Mai cu seama ca in general orarul este de 5 zile lucratoare, cand pleci de acasa cateva ore, alte 2 zile libere cand poate se petrece mai mult timp acasa, fiecare zi a saptamanii poate urma un anume program cu privire la setarile de temperatura.
  • Include alerta de locatie. Cand se detecteaza distanta si locatia, prin functia geo-locatie, se recomanda setarea modului de vacanta, ce reduce consumul de resursa. De asemenea, la intoarcere se poate seta pornirea pentru ca pana la sosirea acasa mediul ambiant sa fie unul calduros si placut.
  • Instalarea nu este dependenta de momentul instalarii de centrala si in plus se poate realiza fara necesarul unui ajutor specializat. In orice caz, Salus Controls pune la dispozitie in cadrul paginii online toate manualele necesare pentru instalare, setare si folosire. Este totusi si intuitiv si nu implica dificultati de setare. In plus, la receptorul din dotarea sistemului culorile de lumini indica si ele anomalii sau in ce mod este activat termostatul cu pricina.
  • Se poate folosi pentru una sau doua zone de incalzire sau de o zona de incalzire si apa calda.

Acestea sunt minime repere de stiut. Un avantaj este in fapt folosirea unui termostat, pentru ca se pot realiza setari personalizate. Utilizatorul poate sta comod, poate avea la dispozitie aparatul pentru setare, cunoscand in timp util ce temperaturi are in interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *