Din dorinta de a plati sume cat mai mici de bani pe facturi si de a trai intr-o temperatura cat mai prielnica din propria locuinta, romanii s-au interesat cu privire la modalitatile prin care sa traiasca in confort si in acelasi timp sa faca cat mai multe economii. Odata ce a aparut si in Romania noul sistem iT600 pe care Salus Controls il ofera spre comercializare, oamenii au inteles cat de avantajos este. Astfel, la ora actuala, din ce in ce mai multe persoane se intereseaza cu privire la functiile termostatului si nu ezita sa il achizitioneze.

Nu-i asa ca atunci cand ajungi obosit acasa in anotimupl geros, iti doresti sa fii intampinat de o temperatura ideala: nici prea scazuta, insa nici prea ridicata? Ei bine, chiar exista aceasta posibilitate ce te va face sa te simti in al noualea cer: noul sistem iT 600 de la Salus Controls despre care poti afla pana si cele mai mici detalii din cadrul paginii web saluscontrols.ro.

  Cu ce vine nou acest termostat?

 Spre deosebire de vechile termostate clasice ce nu dadeau un randament atat de bun pentru o perioada mai lunga de timp, iT 600 garanteaza o durata extraordinar de lunga de functionare. Cum este posibil asa ceva? Ei bine, se pare ca specialistii care au realizat acest termostat au analizat bine stuatia inainte de a o pune in aplicare. De altfel, fiecare element si material din care este alcatuit dispozitivul sunt de cea mai buna calitate si alese cu multa grija.

Designul ii permite sa fie instalat in orice locuinta, indiferent de stilul pe care aceasta il are. De exemplu, cei care prefera un decor mai simplist, vor completa intregul aspect, oferindu-i in plus un aer mult mai atractiv. Mai mult decat atat, chiar si un decor modern este bine evidentiat prin acest dispozitiv ce este disponibil atat pe nuantele de alb, cat si de nergu. Astfel, noul sistem iT 600 poate fi integrat cu lejeritate in cadrul oricarui spatiu.

Controlul prin internet reprezinta o alta caracteristica a termostatului inteligent ce este indragita de toate persoanele ocupate care isi doresc sa faca economii si in acelasi timp sa traiasca intr-un mediu ce beneficiaza de o temperatura ideala. Ce presupune totusi aceasta functie? Ideea principala este ca atat timp cat ai acces la internet cu telefonul, tableta sau laptopul, ai ocazia sa opresti, sa pornesti si sa schimbi setarile termostatului chiar si atunci cand esti la mare distanta de casa. O aplicatie disponibila in cadrul site-ului saluscontrols.ro iti va permite sa ai acces la noul tau dispozitiv ce iti garanteaza o functionalitate de exceptie.

Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca in componenta acestuia este introdusa o functie de backup. Asta inseamna ca in cazul in care exista o pana de curent, noul sistem iT 600 isi va pastra functiile intacte, fara ca tu sa fii nevoit sa le introduci din nou.

Acestea fiind spuse, luand in considerare ca aceste dispozitive te ajuta sa faci economii pe termen lung si sa traiesti pe tot parcursul vietii intr-o atmosfera prielnica, este in mod cert o achizitie ce chiar merita sa fie facuta de oricine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *