Femeile, în general, iubesc frumosul, fashionul și tot ce ține de noile trenduri. Chiar și când vine vorba despre coafură acestea optează pentru ceea ce este la modă și fac mereu schimbări cu privire la aspectul fizic. Acum, pentru orice “intervenție” de acest ai nevoie, este mult mai simplu să ajungi pe scaunul stilistului. Mai concret, programarea la salon este mult mai accesibilă de când a părut Stailer.

Dacă vrei să îți vopsești părul, poți face asta exact atunci când îți dorești. Platforma inovativă te aduce mai aproape de acest serviciu și nu numai. Stailer include toate serviciile ce țin de hair and beauty și îți pune la dispoziție toată lista cu disponibilități de care ai nevoie. Descoperă și tu cum poți apela la serviciile sale și cât de simplu este!

Cum poți beneficia de schimbarea culorii părului când îți dorești?

Accesezi www.stailer.ro și selectezi de acolo din listă informații relevante. Da, poți realiza totul online fără să ieși din casă și fără să suni la saloanele care oricum nu te pot primi, pentru că deseori sunt ocupate locurile. Informațiile pe care nici nu trebuie să le introduci, ci doar le selectezi sunt cu privire la serviciu, gen, oraș, dată și oră.

De acolo, apare în fața ta lista minunată cu toate saloanele la care poți  merge atunci când vrei, deci în funcție de ce selecții ai făcut. Dacă vrei să uimești vara asta cu părul tău vopsit balayage cu reflexii timide de blond sau șaten, poți găsi persoana specializată în domeniu care să îți ofere această schimbare cu ajutorul Stailer.

Acolo poți să vezi lista completă de saloane pentru vopsirea parului din Oradea, Cluj, Timișoara, București sau Cluj. Poți chiar să fii îndrăzneață și să optezi pentru niște șuvițe verzi, roz sau așa cum îți dorești. Părul care are reflexii de gri este foarte apreciat în ultima perioadă și astfel de rezultate poți avea doar la un salon.

Avantajele utilizării Stailer

Dacă optezi să te programezi la salon cu Stailer poți avea parte de orice servicii care sunt disponibile la salon, în aceeași zi. Astfel vezi ce servicii ofera salonul Eclipse Room din Oradea, spre exemplu și la o simplă vizită poți merge și la tuns, vopsit, dar după poți să treci și pe scaunul manichiuristei sau cel al cosmeticienei.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale utilizării Stailer este faptul că este complet gratuit și că economisești timp semnificativ. În doar 5 minute sau chiar mai puțin ai deja locul rezervat la salon.

Pentru fiecare stilist în parte poți vedea toate informațiile care te interesează. În acest fel alegerea va fi mai simplă pentru tine, dacă știi de înainte la ce să te aștepți. Vezi acolo lista de prețuri, timpul de lucru, salonul, locația acestuia și, foarte important, poze de la alte lucrări.

Nu ai nevoie nici măcar de cont creat pentru a utiliza Stailer. Poți totuși opta pentru varianta aceasta, deoarece este tot gratuit și ai parte de avantaje. Vino pe Stailer să le descoperi și să mergi la salon atunci când vrei, fără nicio piedică în tot procesul de a face o programare.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *