Daca nu ai auzit pana acum de Optimism, poate ca ar trebui sa afli ce reprezinta si de ce este tot mai popular in ultimul timp la nivelul intregii lumi. Ca sa clarificam de la bun inceput, acesta este un sistem descentralizat ce are la baza tehnologia blockchain care ofera numeroase facilitati utilizatorilor sai.

Optimism a fost creata ca o extensie a retelei Ethereum si permite utilizatorilor si creatorilor de continut sa profite de o securitate sporita a retelei, insa la un cost mult mai redus decat in alte retele, undeva pana la de zece ori mai mic. Criptomoneda OP prezinta marele avantaj ca permite tranzactii aproape instantanee, determinand tot mai multi oameni sa aleaga tranzactionarea acestei criptomonede.

Ce inseamna acest lucru te intrebi? Ei bine, acest sistem este compus din utilizatorii mai multor comunitati, care colaboreaza pentru a dezvolta o retea cat mai unita, care sa garanteze beneficii atat intregii retele, cat si fiecarui individ in parte. 

Cum sa cumperi Optimism (OP) in 3 minute si 3 pasi simpli ?

 

Mai intai de toate, cauta o platforma potrivita pentru tranzactionare. Acum, pe piata sunt multe optiuni, fiecare cu avantajele si conditiile sale. Una dintre cele mai cunoscute este eToro, despre care s-ar s-ar putea sa fi auzit deja. Aceasta platforma are peste 25 de milioane de investitori, iar pe langa acest lucru se adauga cei 30 de milioane de utilizatori care o folosesc des. Pe eToro ai acces la peste 3000 de active financiare diferite, actiuni, criptomonede, valuta, indici si asa mai departe. 

 

Iata cat de simplu poti cumpara acesta criptomoneda in 3 pasi simpli si 3 minute doar:

Creezi un cont

Iti alegi numele de utilizator si stabilesti parola.

Faci o depunere 

 

Alegi suma dorita de tine, procesul este unul simplu dupa ce iti creezi un cont. In cont vei gasi toate optiunile disponibile. Poti sa folosesti si lei tranzactionari.

Poti cumpara criptomoneda OP simplu si usor, cu doar cateva click-uri!

Ce avantaje ai daca tranzactionezi pe eToro

 

Odata ce ai intrat pe platforma eToro, iti va fi mult mai usor sa tranzactionezi criptomonedele mult dorite sau cu posibilitatea aparitiei unor costuri neprevazute. Vei putea sa cumperi criptomonede si vei avea parte de comisioane 0 la fiecare tranzactie.

 

eToro este mult mai mult decat o platforma de tranzactionare, este un loc in care te vei autodepasi. Vei putea sa inveti nenumarate lucruri despre acest domeniu. Cu trecerea timpului, vei observa modele si strategii pe care le au investitorii cu experienta si iti vei dezvolta stilul propriu, autentic. Nu trebuie decat sa alegi aceasta platforma, iar restul lucrurilor le vei invata pe parcurs.

Ca o concluzie

Unii investitori au dat deja de gustul si placerea de a tranzactiona in cadrul acestei platforme. Poti urmari si tu ce este in trending si astfel ai au atu si un moment perfect ales cand sa cumperi sau sa vinzi. Gandeste-te la perspective de viitor ale criptomonedei alese, dar nu uita ca exista o constanta in acest domeniu, si anume volatilitatea pietei, deci alege cu grija si cu gandul la eventualele schimbari ce ar putea avea loc in viitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *