Cum să te bucuri mai bine de vară decât cu o tunsoare nou-nouță care să îți scoată în evidență trăsăturile feței. Nimic nu este mai obositor vara decât părul lung care cade pe spate și contribuie la menținerea căldurii corpului, când tu nu vrei decât să te răcorești. Soarele toropitor poate fi un calvar deseori. Chiar dacă toată lumea așteaptă vara pentru că nimic nu se compară cu distracțiile și vacanțele atunci când este cald și nopțile de vară cu temperaturi ridicate găzduiesc sub cerul înstelat petreceri în fiecare weekend, de fiecare dată când ceva este prea mult, strică.

Profită de vară și fă acea schimbare de look pe care ți-o dorești. Adoptă stilul bob lung pentru că îți va fi mai simplu vara asta pentru că se usucă mai repede și pentru că fiind scurt nu te va deranja pe spate. Părul crește. Important este să fie aranjat așa cum trebuie și cum te simți tu bine. Deci fă o astfel de schimbare și vei vedea ce boost de încredere îți va da.

Cum să ajungi la salon?

Este bine știut faptul că vara mai toată lumea merge la salon, deci locurile libere sunt cam greu de găsit, așa cum văd oamenii extratereștrii – din an în Paște. Dacă totuși îți dorești să faci o schimbare, eu nu pot decât să te ajut în acest sens și să îți prezint Stailer.

Această platformă online îți permite să beneficiezi oricând de tunsori moderne la Balans Salon din Bucuresti și la oricare salon din orașele înscrise. Ajungi pe scaunul stilistului cum ai spune Stailer. Momentan activează în capitală, în Iași, Cluj, Timișoara și Oradea. Deci dacă ești din aceste orașe sau ești prin trecere, află că te poți programa la salon și de pe o zi pe alta, dacă nu chiar pentru astăzi.

Trebuie doar să accesezi www.stailer.ro și să selectezi filtrele de care ești interesat. Acestea sunt cu privire la oraș, gen, serviciu, dată și oră. Primești mai apoi ceea ce te interesează și anume lista cu locurile libere din intervalul de timp selectat și de acolo ești liber să alegi.

Stailer este gratuit pentru oricine și are și posibilitatea de a crea un cont pe platformă, astfel încât să nu mai introduci de fiecare dată informațiile personale. Ai nevoie doar de un device cu acces la internet și de un număr de telefon pentru că pe acesta vei primi mesajul de confirmare, cu toate informațiile necesare. Pentru detalii extra click aici, dacă vrei să afli mai multe informații despre acest aspect.

Alege și tu Stailer!

Alege și tu Stailer pentru că este un bun mod de a beneficia de servicii de top oferite de profesioniști în domeniu. Poți să vezi locurile libere ale acestora astfel încât să nu rămâi nici tu fără programare și nici ei fără clienți în anumite perioade.

Poți să te bucuri de o coafură nouă oricând îți dorești și vei ști de înainte costurile și tot ceea ce trebuie să afli. Accesează platforma și beneficiază și tu de aceste inovații din sfera de hair and beauty, pentru că aici sunt disponibile orice servicii pe care le poți găsi la salon, nu doar hairstyle. Deci avantaje duble. Haide în lumea Stailer!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *