Ne-a captivat de-a lungul timpului ideea ne a ne răsfăța la un salon de frumusețe și asta pentru că serviciile de care avem parte la un salon profesionist nu se vor compara niciodată cu cele de acasă.

Ca în orice rețetă culinară, există secrete știute doar de către bucătari. Noi nu trebuie decât să ne bucurăm papilele gustative cu acea porție de bunătăți.

La fel și în industria de beauty, există secrete știute doar de stiliști, iar noi nu trebuie decât să ne admirăm în oglindă atunci când ne ridicăm de pe scaun. În ambele cazuri știm că dacă profesioniștii cu experiență din aceste domenii pun un strop de dragoste, rezultatul va fi unul peste așteptările publicului.

Ce înseamnă platforma Stailer

Stailer s-a gândit să vină cu ceva mai mult decât un strop de dragoste și are în portofoliu beneficii cu care ne putem eficientiza timpul; vezi detalii aici. Atât femeile, cât și bărbații pot accesa platforma online Stailer având parte de aceste beneficii.

Cum ne eficientizează timpul Stailer

Faptul că ne putem programa online la orice oră dorim din zi sau din noapte în mai puțin de 2 minute, la orice salon de beauty, economisim timp prețios. Telefoanele date de la un salon la altul pentru a ne găsi un loc liber ține de domeniul trecutului.

Mai mult decât atât, nu depindem de agenda stilistului, ci doar de timpul nostru, mai exact noi ne alegem ora, data și ziua în care ne dorim o programare la un salon.

Platforma Stailer nu are limite în sensul că are o paletă largă de servicii și printre cele mai calitative saloane din care publicul interesat poate alege.

Probabil că vă întrebați de costuri la câte beneficii oferă. Stailer este o platformă 100% gratuită și poate fi accesată de oricine.

S-a întâmplat uneori ca să nu fim mulțumiți de serviciile oferite de către un salon, fie prețurile erau prea mari, fie stiliștii se comportau destul de acizi, fie ne doream doar o tăiere de vârfuri, iar la final eram tunși cu mult mai mult.

Stailer ne pune la dispoziție stiliști cu experiență vastă în spate, stiliști care cunosc secretele din spatele muncii, care iubesc ceea ce fac, se dedică în totalitate și țin cont în primul rând de nevoile clienților. Acest lucru înseamnă că avem parte de calitate înaltă și servicii pe măsură.

Se spune că saloanele de beauty pentru unele femei reprezintă oaza de relaxare cu care se delectează ori de câte ori au ocazia.

Faptul că știi că ești pe mâna unor stiliști cu experiență, nu te face decât să te relaxezi la maxim, să ai încredere și să aștepți rezultatul final.

Platforma Stailer face diferența în industria de hair and beauty!

Faptul că această platformă este din ce în ce mai apreciată și utilizată de către public, demonstrează faptul că prezintă siguranță, încredere, servicii de calitate și rezultate excelente.

Momentan funcționează doar în 5 orașe mari din țară precum Timișoara, Oradea, București, Iași și Cluj Napoca, însă este așteptată și în celelalte colțuri ale țării.

Date de contact

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *