In zilele noastre nu este de mirare ca si barbatii frecventeaza la fel de mult saloanele de infrumusetare. Acestia au devenit mai preocupati de propriul aspect ca niciodata. Fie ca vorbim despre intretinerea barbii sau despre tuns, epilat sau cosmetica, orice barbat va cauta nu doar un salon, ci si o modalitate de a programa totul mai usor. Optimizeaza timpul cu care pot face asta, cu ajutorul lui Stailer.

Cine? Stailer!

Stailer.ro este platforma care promite sa fie un instrument bun pentru oricine isi doreste sa faca totul in doi timpi si trei miscari. Asta pentru ca un cont creat aici aduce numeroase avantaje. Asta inseamna ca un utilizator isi poate seta remindere spre exemplu, poate cauta si gasi un salon din orasul sau, pentru ora dorita. De ce sa mai astepti zile in sir pana cand un stilist te poate primi? De ce sa iti complici situatia cand tu ai nevoie de un look fresh astazi, acum?

Poate ca tocmai ritmul zilelor acestea, cand totul este fast, ne-am obisnuit cu ideea de a rezolva totul mai rapid si mai ales online. Asadar, Stailer este un astfel de ajutor. Iti inlocuieste practic orice efort de a cauta salon dupa salon, telefonand in cautare de loc liber pentru epilat spre exemplu – citeste aici mai multe detalii.

Avantajele de a avea un cont pe Stailer.ro

Sa ne gandim concret la sesiunea de epilare pentru barbati la salon in Oradea. In modul clasic de programare ar trebui sa suni, intr-un anumit interval orar, eventual sa revii. Iti notezi data si ora programarii si de regula acestea depind de ceea ce spune persoana de la capatul celalalt al telefonului. Adica cam depinzi de alte programari si cand are timp o cosmeticiana sa te preia. Destul de complicat mai ales cand tu cauti rapiditatea cu care sa rezolvi totul.

In schimb, Stailer iti ofera posibilitatea de a programa totul online, fara sa mai fie nevoie de confirmare telefonica. Ai totul inregistrat in contul tau si nu este exclus sa gasesti loc liber chiar in aceeasi zi. Nu vei interactiona cu nimeni, nu te vei lovi de stanjenitoarea parte cand trebuie sa spui ce tip de serviciu iti doresti. Iar pentru cei care incearca pentru prima data o astfel de experienta la salon ar putea fi ceva mai multe detalii de care sa tina cont.

Din contul creat in cadrul platformei stailer.ro pot fi gasite saloanele din oras care corespund preferintelor. Sunt disponibile cele din Iasi, Timisoara, Oradea si Cluj Napoca deocamdata. Platforma pune la dispozitie fotografii, un ghid al hartilor pentru a ajunge la locatia dorita, recenzii, estimare de pret si timp pentru programarea dorita. Cam tot ce ar trebui sa stii de la bun inceput.

Simplu, rapid si gratuit

Daca ar fi sa rezumam experienta alaturi de Stailer se poate spune ca totul este mai simplu ca oricand, eficient, rapid, dar si gratuit. Afla si tu despre aceasta platforma si fii unul din acei barbati moderni ce apeleaza la metode pe masura pentru a programa o vizita la salon.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *