Moda bărbilor a revenit spectaculos în ultimii ani. Dacă până nu demult acest accesoriu se preta, poate, anumitor categorii sociale sau celor care voiau să impresioneze, astăzi barba a redevenit la modă, chiar dacă aceasta nu a dispărut niciodată ca accesoriu bărbătesc. Prin urmare, vedem astăzi că barba nu mai este purtată doar de preoți, de profesori sau persoane în vârstă, ci și de tineri studenți, de persoane din toate categoriile sociale sau de vârstă.

Tunsă scurt sau răsfirată, împletită sau chiar vopsită în diverse nuanțe și culori, bărbile atrag atenția asupra posesorului, de cele mai multe ori în sens admirativ. Pentru acest lucru însă, bărbații trebuie să se îngrijească de podoaba lor, așa cum fac cu părul, cu mustața și cu perciunii. Căci o barbă îngrijită se ține cu o oarecare cheltuială, cu unele tabieturi pe care, dacă nu ești inițiat, riști să le transformi într-o corvoadă, cu aspect neîngrijit.

www.stailer.ro îți aduce însă mai aproape de tine profesioniștii în îngrijirea bărbii, de la cele mai selecte saloane din orașul tău. Doar un singur click te mai desparte de o programare, astfel încât barba ta să își recapete volumul și aspectul îngrijit, pe care ți le dorești.

Cum să ai o barbă de invidiat

Aparent, oricine își poate lăsa barbă. Mulți dintre bărbați renunță însă după scurt timp, din cauza mai multor factori. În primul rând, barba nu se potrivește chiar la oricine. Dacă ai părul de pe față rar sau cu discontinuități, mai bine uită de acest accesoriu sau de schimbarea de look.

De asemenea, dacă ai suferit arsuri sau ai anumite iritațiile din zona feței, creșterea bărbii va fi mult îngreunată, dacă nu imposibilă. Nu în ultimul rând, sunt persoane care renunță la visul de a-și lăsa barbă după doar două-trei săptămâni.

Mâncărimi insuportabile în zona feței, senzația de iritare continuă, precum și aspectul nu tocmai îngrijit pe care îl denotă acest nou accesoriu îi fac pe cei mai mulți să renunțe. Oricum, pentru a-ți lăsa barbă ai nevoie de câteva săptămâni bune, aceasta însemnând ca firul de păr din barbă să ajungă la măcar trei centimetri.

În ceea ce privește îngrijirea, este de preferat să apelezi la un salon profesionist. Poți căuta un loc de aranjat barba la salon în Oradea, spre exemplu, fără prea multe bătăi de cap. Acest lucru implică totuși și o îngrijire personală, zi de zi. Căci, asemenea părului, barba are nevoie de îngrijire permanentă, de soluții și ustensile de îngrijire, pe care profesioniștii de la www.stailer.ro sunt gata să le împărtășească cu tine.

Primul pas este să îți faci o programare pentru aranjat barba la salon in Oradea sau în orașul în care locuiești. Operațiunea nu durează decât un minut și este la fel de simplă ca achiziția unui produs de vestimentație de pe internet. Singura excepție este că aici nu vei plăti nimic în avans, ci doar îți vei face o programare la salonul care te interesează.

Pe www.stailer.ro, obținerea unei programări se face fără niciun efort, în sensul în care ai de completat doar câteva câmpuri, cu filtrele care te interesează. Iar în cazul în care nu te descurci, consultanții vor fi mereu alături de tine, pe support@stailer.ro sau pe platforma de suport live, unde poți discuta direct cu specialistul tău în îngrijirea bărbii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *