In ultimii ani, nuntile au inceput sa urmeze un tipar clasic, de parca nimic nu mai surprinde si toate sunt la fel. Evident ca farmecul mirilor are un aport, ca planificarea poate fi realizata in asa masura incat sa aduca si un element inedit. O alta maniera prin care puteti iesi in evidenta tine de elemente, fie ele si decorative. Detaliile personalizate au ajuns sa fie extrem de apreciate in acest sens.

Din categoria de lucruri aparte, personalizate, sticlele sunt cele care demonstreaza ca nu trebuie sa subapreaciati niciun element din cadrul nuntii. Pe cat de banale par acestea, pe atat de mult va pot ajuta sa aduceti o nota distinctiva intregii mese si a cadrului festiv. Nu este de mirare ca au ajuns sa fie un trend si astfel categoria de sticle pentru nunta 2018 reprezinta un punct de interes pentru viitori miri.

Din sirul de tendinte de personalizare

Pare destul de dificil sa va gasiti maniera unica prin care sa aduceti o nota de personalizare decorului. Asta pentru ca desi sunt o multime, marea majoritate alege aceleasi variante. Ati observat poate ca florile sunt un punct de interes, aranjamentele intr-un anume fel, ca initialele mirilor sunt peste tot in decor si exemple de acest fel sunt o multime.

Insa cand vine vorba de sticle pentru nunta, pare ca prea putini se gandesc la acestea ca si cand ar putea fi si elemente de decor, dincolo de partea lor practica. Tocmai astfel puteti sa va mariti sansele ca invitatii sa fie uimiti de detaliile de care ati tinut cont, creand un decor spectaculos chiar si cu alegerea unor sticle deosebite.

In ce maniera pot fi sticlele pentru nunta personalizate sau ce tipuri puteti folosi este imediata intrebare. Ei bine, diversitatea domeniului va va surprinde cu siguranta. Asadar, puteti alege sticle de diferite, forme, culori si gramaje.

Cum introduci sticlele ca parte din decor

Ca si mod de utilizare, sticlele pentru nunta vor fi evident recipientele pentru bauturi. Nu trebuie sa exagerati, asadar o astfel de alegere poate viza doar anumite sortimente de bauturi alcoolice sau nu; puteti face chiar si un contrast, adica o sticla aparte, personalizata, printre cele clasice.

sticle nunta

Acum depinde si de modul in care veti dispune de gama de bauturi la masa invitatilor. Daca mergeti pe ideea clasica de a pune toate sortimentele pe fiecare masa, adunci aveti cu mult mai multe sanse de a alege variate sticle. In caz contrar, puteti alege ca barul sa fie aparte, insa pe fiecare masa sa existe cate o sticla cu o anumita bautura, sticla personalizata si care are si element de decor. In multe dintre cazuri, astfel de sticle sunt mai mici, in medie de 50-100 de ml si sunt oferite si pe post de marturii, deci invitatii sunt chiar rugati sa plece cu aceste sticle acasa, sa le ramana o amintire de la acea petrecere.

Ca si varietate de sticle, aveti sansa si sa le colorati, pictati, sa le adaugati un dop anume, sa puneti etichete cu tot felul de mesaje. Practic este o maniera si de a va testa creativitatea si modul in care faceti ca evenimentul sa fie memorabil, alegand ca mici detalii din cadrul decorului sa iasa in evidenta.

Si formele sticlelor va pot ajuta sa faceti o buna impresie. Indiferent de ceea ce alegeti, este evident ca trebuie sa corelati tipul de sticla cu ce va contine. La vin spre exemplu, puteti alege o sticla de culoare inchisa, pentru un plus de efect. Cele mai populare sticle raman insa cele transparente, pe care se adauga tot felul de mesaje, etichete care sa personalizeze imaginea acestora.