Atât femeile, cât și bărbații au foarte multe responsabilități. Aceștia preferă să facă totul cât mai repede pentru a nu pierde timp. Între carieră, relații și prieteni mai trebuie să îți faci timp și pentru îngrijirea aspectului fizic. 

Dacă urăști să suni la saloane pentru a obține un loc liber în data și ora dorite de tine nu trebuie să îți mai faci griji. Profită de puterea adusă de tehnologie, astfel încât să îți faci viață mai ușoară.

Iată 6 motive pentru care este mai bine să te programezi online la salon

  1. Scapi de toate acele apeluri telefonice

Nimănui nu îi place să sune ore în șir la salon pentru a obține o programare. Cu Stailer totul este mult mai simplu, accesezi aplicația, pui filtrele de care ai nevoie și vei obține programarea la salon pe care o dorești.

Incearca o programare prin aplicatia Stailer și nu vei regreta. Vei obține în doar câteva minute locul mult dorit pe scaunul hairstylistului.  Nimic nu poate fi mai bun ca o nouă tunsoare care să ți se potrivească.

  1. Vei găsi mai ușor salonul dorit

Este destul de dificil să găsești salonul care să se ridice la înălțimea așteptărilor tale. Poți da dovadă de flexibilitate în alegerea unui salon potrivit. În cadrul aplicației vei găsi informații complete pentru a face o bună alegere.

  1. Te poți programa în orice moment

Cu Stailer vei obține programarea pe care o dorești la salon în doar câteva minute. Nu mai depinzi de ora de deschidere a saloanelor. Poți face programarea la prima oră a dimineții, dar și seara târziu atunci când îți aduci aminte. Practic, nu ești condiționat de nimic pentru a obține programarea pe care o dorești.

  1. Ai parte de confidențialitate

Confidențialitatea este un aspect important mai ales în privința saloanelor de înfrumusețare. Nu trebuie să iei pauză de la locul de muncă pentru a suna la salon și a te programa, o poți face cu mai mare ușurință în mediul online.

  1. Ai parte de o agendă electronică

Stailer poate fi privit ca o agendă electronică în care vei avea acces la toate programările pe care le-ai realizat. Dacă ți-a plăcut un anumit salon vei putea să îți refaci în orice moment rezervarea.  

  1. Nu vei uita de programare

Nu vei mai uita de programările realizate dacă vei folosi aplicația Stailer. Dacă vrei să anulezi programarea o poți faci foarte ușor din aplicație.

Stailer este o aplicație pentru toată lumea

Indiferent că ești femeie sau bărbat Stailer te poate ajuta să ai parte de programarea de care ai nevoie. Indiferent de vârstă pe care o ai, Stailer te poate ajuta să realizezi o programare la salonul de lângă casă mai ușor decât crezi. În plus, în această aplicație vei găsi toate serviciile de care ai nevoie.

Stailer te va ajută să arăți bine în orice moment. Ai aici mai multe detalii despre cum poți folosi aplicația Stailer.

Date de contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *