Este weekend iar pentru multi studenti sesiunea a trecut si unii deja au intrat in vacanta.

Si pentru mine se intampla acelasi lucru. Binenteles, am cautat metode pentru relaxare, asa ca dupa o sesiune grea. Si cel de la studentul.info ne recomanda propriul spa. Personal mi-ar placea un spa interior, sa fiu rasfatat de o tailandeza sau doua (sa fiu un fel de Tantareanu :D). Ei bine, am dat si un search pe Google si am gasit si o firma care este specializata in spa-uri.

Pot sa spun ca la ce am vazut pe www.spainstal.ro mi-a curs apa din gura. Adica, superb. Daca cautati putin pe site pe acolo o sa gasiti tot felul de spa-uri, atat interior cat si exterior dar care va fac sa va doriti un astfel de obiect pentru rasfat.

Nu sunt milionar dar imi propun sa devin si probabil ca primul lucru pe care o sa-l fac in momentul ala, este sa imi cumpar un astfel de spa. Pentru rasfatul personal, pentru a ma relaxa cu prietenele 😀 si pentru ca merit. Dupa atatia ani de scoala si de invatat ma gadesc ca trebuie sa fac ceva ca sa pot sa merit si eu un spa interior.

Ar fi minunat, si daca perseverez cu siguranta o sa vin cu un articol care sa demonstreze ca am reusit. Acum, sunt sigur ca v-am pus pe ganduri si probabil va tenteaza si pe voi. Asa ca oricand doriti, sunteti invitatii mei.

Spor la relaxare si distractie. Toate bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *