Printre sponsorii principali ai concertului anului care a avut loc recent- megaconcertul lui Robbie Williams, se numara si Ursus si Coca-Cola care isi cer scuze fata de spectatorii care au intampinat probleme in momentul in care au incercat sa isi cumpere bauturi racoritoare sau apa dar care nu au reusit.

Pentru concertul sustinut la data de 17 iulie, Coca-Cola s-a numarat printre furnizorii principali care au dorit sa ofere publicului un show de neuitat. Acestia isi cer scuze pentru problemele pe care spectatorii le-au intampinat la concert atunci cand au dorit sa cumpere bauturi racoritoare. Cu toate ca, compania celebra Coca-Cola a reusit sa isi respecte promisiunile si sa puna la dispozitia clientilor toate cele necesare, se pare ca vremea fierbinte si numarul foarte mare de participanti dar si o serie de alte aspecte au contribuit la o organizare mai putin eficienta a acestui eveniment. De asemenea, cei de la Coca-Cola sustin ca isi doresc sa isi repare greseala ca astfel de situatii sa nu se mai petreaca in viitor.

Ursus s-a numarat ca fiind sponsor principal de bere la eveniment, si si-a cerut scuze fata de cei care nu au reusit sa isi cumpere bauturi sau care au fost nevoiti sa astepte foarte mult timp la coada. Pe pagina de Facebook oficiala a celor de la Ursus apare un mesaj prin care se scuza in mod public: ”Reprezentantii Ursus au facut tot posibilul pentru a asigura o buna desfasurare a activitatii in limitele impuse de organizator. Numarul si amplasarea punctelor de servire, cat si modalitatea de plata au fost stabilite de catre organizatorul evenimentului, nu de brandul Ursus. Cu toate eforturile noastre, este clar insa ca o mare parte din cei prezenti la concert au avut parte de o experienta neplacuta legata de brandul Ursus. Din acest motiv, am decis sa le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiti de experienta de organizare a concertului un bax de Ursus Premium cadou (6 doze de 0,5L)”

Cel mai mare concert al anului 2015

Robbie Williams a tinut primul sau concert din Romania si s-a aratat placut surprins de numarul mare de oameni care au venit sa il vada, sustinand ca nu se astepta sa fie atat de cunoscut in Romania. La concert au participat 60.000 de oameni, iar spectacolul incendiar de la Bucuresti face parte dintr-un turneu al artistului numit ”Let Me Entertain You” care se va desfasura in 10 tari.

Dupa ce show-ul s-a terminat, numerosi participanti s-au plans pe retelele de socializare ca nu au reusit sa isi cumpere bauturi din cauza cozilor foarte mari care s-au format in spariile special amenajate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *