Se spune ca nu poti controla ceea ce tine de poziita pe care o ai in timpul somnului. Asa ca de vreme ce nu poti sa controlezi asta cel putin incercarea de avea o pozitie corecta pe timp de zi te scuteste de eventuale probleme.

Iata un top al pozitiilor care ne afecteaza rand pe rand:

  • Pozitia unei lady de picior peste picior. Este cea mai adoptata pozitie cand stau jos insa nu este exclus ca si barbatii sa faca acelasi lucru. Ceea ce prea putini stiu este ca o astfel de pozitie agraveaza problemele de circulatie. Si daca ca drept urmare vei avea si dureri de spate iti vei da seama ca asta tot de la aceeasi pozitie se trage. In egala masura se crede de asemenea ca spargerea capilarelor este totodata o problema corelata cu o astfel de pozitie.
  • Statul in picioare nu este sanatos. Poate contrar a ceea ce credem acest lucru afecteaza de asemenea. Explicatia este una clara si anume excesul de orice afecteaza. De data aceasta o urmare a faptului ca stam prea mult timp in picioare apar efectele de ingustare a capilarelor.
  • Pozitia spatelui drept este si ea cu o problema in spate, si la propriu si la figurat. Asta pentru ca se pune o mare presiune pe spate, ceea ce duce la dureri. Desi este ceea ce marea majoritate a specialistilor recomanda in practica iti vei da seama ca iti da o stare de intepeneala.
  • Pozitia bazinului in fata aduce si ea disconfort. Te vei gandi de ce o mai adopti. De fapt obisnuinta duce la asta. La randul sau, aceasta pozitie este cea care afecteaza pentru ca duce la lipsa de tonifiere a muschilor din zona feselor si la dureri lombare de asemenea.

Practic excesul din orice afecteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.