In general, a dona lucruri pentru cei care au nevoie este un lucru impresionant. Indiferent ca oamenii isi doneaza hainele, papucii, mobila sau orice alt obiect pe care nu il mai folosesc, sau cumpara lucruri noi pentru cei nevoiasi, donatiile sunt acceptate oriunde. Asadar, daca te afli la cumparaturi de cadouri pentru cei dragi, probabil ca vei cumpara si alte lucruri pe care le vei dona celor care nu au de unde sa isi achizitioneze cele necesare.

Cu toate acestea, exista momente cand donarea poate sa o ia pe o alta cale. Bineinteles, cei mai multi oameni ofera lucruri necesare catre organizatiile caritabile, insa exista oameni mai „creativi” care doneaza lucruri ciudate.

Cele mai ciudate lucruri donate vreodata

Costum de Halloween- stim cu totii ca, costumele de Halloween pot fi ciudate, dar nu te-ai fi asteptat ca cineva chiar sa doneze asa ceva. Ei bine, cineva a donat un costum de Halloween putin mai ciudat: o costumatie tipica pentru inchisorile din America, portocalie. In teorie, o astfel de prezentare ar fi amuzanta la o petrecere cu costume, insa donarea acestuia poate fi extrem de ciudata, mai ales daca ne gandim ca personajul abia a iesit din puscarie.

Proteza pentru picior- da, cineva s-a gandit sa doneze asa ceva la o organizatie de caritate. Ei bine, acest lucru ar putea fi util pentru cei care intr-adevar au nevoie, insa donarea unui picior de plastic catre un shop care nu tine de spital este un lucru ciudat. In acest caz, donarea devine un lucru destul de scarbos, daca avem in vedere ca proteza pentru picior a fost purtata inainte. Nu se stie daca piciorul a ajuns la o persoana care chiar are nevoie, dar cu siguranta stim ca acestea sunt facute pe marimi si nu se potrivesc oricarui om.

Un sicriu- un donator s-a gandit ca este o idee buna sa doneze un sicriu la o organizatie de caritate. Cu toate acestea, persoana care a donat acest lucru s-a gandit ca un sicriu ar fi ceva util pentru o familie care se confrunta cu un deces. Dar, cu toate ca acesta este un obiect util in momente de criza, asta nu face ca donarea sa fie mai putin ciudata. Ar fi putin cam ciudat sa intri in sediul unei organizatii care se ocupa de donatii si sa fii intampinat de un sicriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *