Incerci sa te lasi la fumat, dar nu prea stii de unde sa pornesti? Sau nu stii daca vei avea destula ambitie incat sa reusesti? Cred ca daca ai incepe pur si simplu sa renunti la fumat asa dintr-o data, ti-ar fi foarte greu, pentru c a esti obisnuit cu a fuma zilnic, e ceva ce a inceput sa faca parte din viata ta. Parerea mea e daca totul incepe treptat, poti sa ajungi la un real succes. O solutie pentru tine ar putea fi aceea de a apela la tigarile electronice, care aduc multe beneficii pentru tine. Am gasit chiar si un site cu tigari electronice de calitate , tigari care te ajuta sa renunti la fumat treptat, astfel incat renuntarea ta sa nu fie una brusca.

Ce e interesant la tigara electronica e ca nu contine acele substante cancerigene, acele substante care ti-ar provoca atata rau. Si e normal sa iti doresti sa traiesti mult, nu? E normal sa iti doresti sa iti vezi copiii crescand si casatorindu-se, e normal sa vrei sa profiti cat mai mult de aceasta calatorie numita viata. Iar tu ai putea sa faci toate astea daca incepi sa renunti la fumat, la fumat tigarile clasice care iti fac atata rau. E frumos sa ai o viata sanatoasa, o viata in care sa te bucuri de tot ceea ce e in jurul tau.

Asa ca, nu pot sa iti urez decat spor in a te lasa de fumat si nu in ultimul rand, bucura-te cat de mult poti de tot ceea ce se afla in jurul tau! Meriti o viata frumoasa, dar mai ales sanatoasa! Meriti o viata lipsita de cancerul provocat de tigarile clasice, care nu fac altceva decat sa te ucida cu pasi mici, dar repezi.

Cu riscul de a ma repeta, sper ca vei asculta de sfatul meu. Bata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *