In trecut  mireasa purta o tinuta albastra. In trecut mirele nu avea un statut special ci era vazut ca cel care isi ia in intretinere o femeie. In trecut o nunta nu tinea 3 zile si 3 nopti, nici macar la figurat. Lucrurile s-au schimbat cu siguranta si in zilele noastre moderne se pare ca nunta este mai importanta ca orice.

Am facut dintr-o nunta un stagiu de trecere in viata sociala, am facut din nunti un eveniment de luat in seama. Pe masura faptului ca nunta este fara doar si poate acel moment de maturitate, cel care ne defineste un nou statut exista si o serie de pregatiri. Printre altele conteaza extrem de mult importanta pe care o dam acelor momente.

Dansul. Fara doar si poate acest moment marcheaza inceputul de petrecere. Sau cel putin in stil traditional asa se defineste acest punct. De regula este vorba de un vals, asta daca se tine cont si de partea de traditie pentru ca acesta era dansul de societate si potrivit in fata unui public pe masura stilului formal. Insa acum multi isi schimba optiunes ai aleg dintr-o varietate de tipuri de dansuri. Pe scurt spus cu cat este mai spectaculoasa prezentarea de acest gen cu atat mai bine.

Acum sunt tot felul de cursuri, cursuri dans Latino-Time si nu numai, cursuri care sa aduca o confirmare a faptului ca exista numerosi care isi doresc asta. Adica de unde cererea vine si oferta. Doar ca nu numai din obligatie sau numai pentru asa ar trebui sa faci insa dansul in sine ar trebui sa iti fie expresie pentru cuplul de miri.

Ce aleg mirii? tendintele arata ca prefera de cele mai multe ori un dans lejer insa expresiv in egala masura. Unii chiar doresc sa combine stilurile. Au astfel si sansa de a invata mai multe tipuri de dans si mai mult decat atat de a face prezentarea de acest gen una spectaculoasa. Un dans de genul tangoului este mai senzual insa si destul de greu de executat, mai ales daca tinem cont de nevoia de a adapta dansul la tinuta si invers.

Este o poveste complexa ceea ce tine de dansul mirilor. Din fericire insa acest tip de arta si de sport in egala masura este din ce in ce mai exploatat astfel ca sunt cereri tot mai mari pentru ca un instructor sa fie cel care ofera o coregrafie unica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.