Cred ca toata lumea, la fel ca si mine, e madra de sportivii nostri de la Jocurile Olimpice de la Londra 2012. Haideti cu totii sa ii sustinem pe compatriotii care ne reprezinta la cel mai mare eveniment sportiv, din respect pentru ei dar si pentru natiunea romana. Acesti oameni ne aduc un strop de bucurie in vietile nostre prin performantele lor, tinand cont ca nu se pregatesc, de cele mai multe ori, in aceleasi conditii de calitate cum fac sportivii din alte tari.

Hai sa trecem la subiect si sa vedem despre ce este vorba in aceasta campanie.

Ce trebuie sa faci?

Creeaza un articol pe blogul tau de minim 200 de cuvinte despre cum sustii tu sportivii Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra, in care sa mentionezi link-ul catre acest articol si pagina de start www.dragomirdanielvalentin.info. Dupa publicarea lui lasa un link la comentarii cu articolul scris de tine.

Cele mai bune 3 articole vor fi premiate dupa cum urmeaza:

Locul 1:-Un Banner publicitar pentru site-ul tau ca va fi afisat timp de 6 luni pe www.dragomirdanielvalentin.info in sidebar+un advertorial SEO de promovare pentru site-ul tau+serviciul de inscriere in 50 directoare web prezent pe site.

Locul 2:-Un advertorial SEO de promovare pentru site-ul tau+Un banner 125X125 care va fi afisat pe www.dragomirdanielvalentin.info

Locul 3:- Un banner 125X125 care va fi afisat pe www.dragomirdanielvalentin.info

Insa toata lumea castiga. Toti bloggerii participanti la aceasta campanie castiga un link dofollow pe www.dragomirdanielvalentin.info.

Sustine si tu acum echipa de sportivi a Romanie la Jocurile Olimpice si CASTIGA!

Concursul se va sustine pana se vor inscrie 30 de participanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *