ShoppingFan isi schimba imaginea intr-una mai potrivita subiectelor pe care le adopta. Autorul descrie ceea ce isi propune sa obtina prin realizarea acestui blog, raspunzand la mai multe intrebari care tin de descrierea blogului, dar si a propriei persoane.

Categoriile principale pe care autorul doreste sa le suprinda si sa le trateze fac parte din sfera tehnologiei: calculatoare, laptop-uri, gadget-uri si device-uri, dar trateaza si subiecte din alte categorii. Culorile noi adoptate de blogul ShoppingFan sunt reprezentate de culorile gri si o combinatie intre cuorile verde si albastru. Cu toate acestea, blog-ul adopta stiri tehnologice, dar si de mediu, care includ impactul tehnologiilor actuale asupra mediului inconjurator.

Aspectul blog-ului este unul placut, combinand culori placute cu imagini relaxante, astfel ca poate determina vizitatorii sa petreaca cat mai mult timp pe acest site web. Structura blog-ului este bine organizata, in partea de top a paginii aflandu-se categoriile. De asemenea, cu toate ca aspectul blog-ului s-a modificat, totusi acesta continua sa pastreze o pagina de prezentare – „bun venit pe shoppingfan.eu”, unde autorul descrie natura blog-ului pe care o adopta.

Asemeni altor blog-uri, blog-ul Shoppingfan.eu dispunde de un sidebar lateral in dreapta, unde poata fi accesata arhiva, dar si categoriile acestui site web. Cel mai important lucru este ca articolele sunt foarte utile cititorilor si sunt foarte bine scrise, fiind pozitive si constructive, dar care ofera si o multime de sfaturi practice.

Nu numai aspectul este cel care s-a modificat in cadrul blog-ului ShoppingFan, ci si continutul. Daca inainte aveai posibilitatea sa citesti un scurt rezumat al articolelor, astazi ShoppingFan ofera intreg continutul catre cititorii sai. Un lucru foarte atractiv, este ca Shoppingfan.eu are o structura usoara, fiind inteleasa de oricine, iar articolele sunt pe intelesul tuturor, fara termeni dificili sau de specialitate.

Articolele care apar in acest blog sunt unice, iar acest lucru isi pune amprenta in mod vizibil asupra blogului. Navigarea pe blog este una foarte simpla, fiind facilitata de aspectul si structura simpla de care Shoppingfan.eu dispune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *