romnets.roTehnologia evolueaza constant – nu ne-am putea imagina viata in momentul de fata fara toate minunile tehnologiei care acum cateva decenii sau secole pareau de domeniul SF-ului. Exista insa si unele elemente de care nu ne putem lipsi in viata de zi cu zi, chiar daca nu tin neaparat de tehnologie ultramoderna, pe care le luam uneori ca si garantate. Este vorba aici despre sfoara si franghie.

Intrebuintarile acestora sunt nenumarate. Orice activitate industriala sau comerciala, casnica sau institutionala, rutiera sau navala – si lista poate continua la nesfarsit – beneficiaza de traditionalele sfori si franghii, atat de utile si practice. Poate fi vorba aici de sfori si franghii impletite, de diametre diverse, cu o camasa protectoare cu rol de protectie, sau de franghii de tipul celor rasucite, mai accesibile dar la fel de utile.

Sforile si franghiile sunt la mare cautare, dar multi nu stiu de unde sa le procure in momentul in care au nevoie de ele. O simpla cautare online – pentru ca in zilele noastre totul se rezuma la online – poate rezolva problema. Asa am aflat despre Romnets, companie care ofera astfel de solutii „made in Romania”.

Sforile si franghiile produse si comercializate de Romnets si-au gasit utilitatea in sectoare diverse: agricultura, pescuit, constructii, transport, sau chiar la nivel industrial. Nu s-a ignorat nici gospodaria: uneori ai nevoie de o franghie rezistenta pentru un sistem de scripeti care sa te ajute sa ridici mai usor materialele, atunci cand renovezi fatada casei. Alteori ai nevoie de o funie rezistenta pentru a-ti confectiona un sistem de tractare pentru autoturismul defect care trebuie sa ajunga in service. Utilizarile franghiilor si sforilor sunt foarte variate.

La Romnets am gasit solutiile perfecte, fie ca am avut nevoie de franghii mai subtiri sau mai groase, de o elasticitate mai ridicata sau mai scazuta, ori de sfori care sa se comporte bine la conditii de temperatura si umiditate ridicate. Solutii online poti gasi, trebuie sa stii doar sa cauti.

Cautarile m-au dus Intamplator si la un videoclip pe care cu siguranta cu totii il cunoasteti. E un spot cu un actor celebru si doua camioane. Ma intreb acum – desi probabil era ancorat – daca nu s-ar fi simtit mai in siguranta cu niste franghii de la Romnets.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *