Se intampla de foarte multe ori sa facem greseli. De fapt, este absolut firesc sa gresim, sa facem diferite lucruri pe care le regretam intr-un fel sau altul. Este firesc si normal ca toata lumea sa greseasca. Ceea ce este mai relevant si mai important este sa facem astfel incat sa invatam din greselile noastre si sa nu le mai repetam in viitor. De fapt, trebuie sa fim persoane iintelepte pentru a reusi acest lucru.

Trebuie sa facem astfel incat sa invatam din greselile noastre dar si din experientele celor din jur. Totusi, e chiar mai bine sa invatam din greselile altora decat din cele proprii. Greselile persoanelor din jurul nostru ne po ajuta sa evitam diferite greseli sau chiar sa obtinem cheia succesului. Acestea sunt lucrurile care te ajuta sa ai o viata mult mai frumoasa si mai usoara.

De exemplu, cu totii avem secrete. Orice persoana are secrete la care tine si pe care nu doreste sa le devaluie. Totusi, in cazul in care ai ceva pe suflet care te macina si vrei sa povestesti cuiva ceea ce ti s-a intamplat, trebuie sa faci astfel incat sa gasesti persoana potrivita. Daca vrei ca reactia sa nu fie una neasteptata in momentul in care iti dezvalui secretul, este mai mult decat important sa faci astfel incat sa gasesti o persoana care te accepta atat pe tine cat si secretul tau. Cand ai un secret trebuie sa te asiguri ca nu exista niste riscuri foarte mari pe care ti le asumi in momentul in care il dezvalui.

De asemenea, se intampla de multe ori sa fii implicat intr-o anumita activitate si sa nu simti un tremur de incantare sau de teama. Daca simti ca nu iti doresti sa faci un anumit lucru, cel mai bine ar fi sa iti asculti intuitia si sa renunti.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *