Amenajarea casei este mai mult decat importanta. Locuinta fiecaruia dintre noi reprezinta locul in care ne adunam cu totii seara si petrecem momente de neuitat alaturi de persoanele cele mai dragi noua. Acesta este motivul pentru care este foarte important sa facem cele mai bune alegeri atunci cand decoram locuinta. Chiar si un scaun nepotrivit asezat la locul nepotrivit poate strica intreg designul casei. Din acest motiv recomandam sa cautati un importator de scaune.

In continuare vom prezenta cateva reguli de care trebuie sa tineti cont pentru o amenajare corecta din punct de vedere Feng Shui. Iata care sunt aceste reguli:

Din punct de vedere Feng Shui s-ar spune ca usa de la intrare si holul sunt spatii prin care energiile patrund in casa. Din acest motiv, acest locuri nu trebuie sa fie incarcate cu diferite lucruri inutile care nu pot face decat sa stocheze energiile negative. Specialistii Feng Shui recomanda decorarea holului cu obiecte care au un aport energetic pozitiv. De exemplu, puteti opta pentru un tablou frumos, un fototapet cu imagini din natura sau o planta verde.

De asemenea, vechiturile si dezordinea trebuie sa fie eliminate din casa dvs. daca va doriti ca totul sa fie in regula. DIn lipsa de spatiu, cei mai multi dintre noi avem tendinta de a pune in casa tot felul de lucruri nefolositoare in colturile camerei, iar acest lucru aduna energiile negative. Va trebui sa renuntati la lucrurile pe care nu le folositi, vechi si sa innoiti locuinta cu lucruri care va induc o stare de bine.

Imbinarea corecta a culorilor poate crea cel mai bun echilibru energetic. Este foarte important sa alegem culori potrivite pentru fiecare camera. Elementele esentiale in Feng Shui sunt lemnul, focul, metalul, apa si pamantul. Este foarte important ca in fiecare camera sa existe lucruri care simbolizeaza aceste lucruri pentru ca totul sa fie absolut impecabil.

Elementele naturale folosite in amenajarea si decorarea locuintei va aduce un plus de relaxare si de liniste in casa. Asadar, se recomanda sa folositi plante, mobilier din lemn, flori sau decoratiuni din scoici sau nisip. Aceste lucruri vor crea echilibru Feng Shui si vor reda o stare permanenta de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *