Nu o data, ci de mai multe ori in viata ne confruntam cu nevoia de a traduce diverse documente, diverse inscrisuri, oficiale sau nu, trebuie sa le legalizam sau nu, avem nevoie de ele pentru angajare sau in diverse alte scopuri.

Personal am avut tangenta cu aceasta lume de mai multe ori. Cel mai semnificativ moment a fost insa cand mi-am cumparat o masina din strainatate, din Germania mai exact, si in vederea inmatricularii am avut nevoie de traduceri legalizate ale documentelor de provenienta ale autoturismului. Contractul de vanzare cumparare, si actul de identitate al masinii, mai exact.

Va puteti da seama ca nu am putut sa apelez la Google translate, mai ales ca nu este potrivit pentru inscrisurile si documentele oficiale si in plus aveam nevoie si de legalizare a documentului tradus. Tot internetul m-a salvat insa, pentru ca din spusele unor prieteni care isi mai inmatriculasera masini, chiar si la birourile de acte auto care mai faceau traduceri se strecurau uneori greseli.

Cautarile m-au adus pe site-ul academiadetraduceri.ro. Aici am gasit servicii complete, de la corectura si verificare pana la traduceri autorizate, legalizari documente, apostile si supralegalizari si chiar si traduceri de website-uri.

Ceea ce mi-a placut a fost faptul ca, spre deosebire de un traducator individual sau un birou de traduceri, aici am gasit mult mai multe limbi din care si in care se puteau face traduceri. Desigur limba germana pentru traducerea actelor masinii nu a pus nici o problema, insa am vazut ca in lista de limbi se aflau si limbi foarte rare. Avantajul de a lucra cu Academia de traduceri nu sta insa doar in numarul mare de limbi din care si in care pot sa efectueze traduceri, tot un avantaj este faptul ca aceasta platforma colaboreaza cu un numar de peste 300 de traducatori autorizati din intreaga tara.

Traducerile actelor masinii nu au reprezentat nici un fel de problema, in plus profesionalismul si promptitudinea celor de la Academia de Traduceri m-a determinat sa ii recomand mai departe. Oricand aveti nevoie de o traducere de orice fel, apelati cu incredere la Academia de Traduceri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *