Apelam la tot felul de medicamente atunci cand simtim nevoia. In momentul in care simtim ca o problema ne poate afecta sanatatea, facem tot ce ne sta in putinta pentru a combate afectiunea respectiva. Incepem sa fim din ce in mai ingrijorati din cauza starii noastre de sanatate deoarece toate alimentele sunt extrem de prelucrate, au o multitudine de substante toxice si de coloranti in compozitie. Este foarte greu sa reusim sa ne adaptam unui stil de viata sanatos deoarece astazi, toate alimentelesunt prelucrate si nu mai gasim alimente naturale. Singura solutie este sa incercam sa mancam de la tarani, de la oameni de incredere care nu folosesc substante toxice pentru a spori cresterea anumitor organisme. Legumele si fructele sunt foarte indicate de catre orice medici nutritionisti.

Sfecla rosie este recunoscuta ca fiind una dintre cea mai benefica leguma. Sfecla are un aport foarte mare de fier, saruri, vitamine si alte saruri minerale benefice sanatatii.

In cazul constipatiei, ocluziilor intestinale, hemoroiziloe, hipertensiunii, varicelor, aritmiei, sfecla este cel mai bun remediu. Se prepara astfel: se fierb 5 litri de apa de izvor peste care se adauga 600g de sfecla tocata si se ia de pe foc cand incepe sa dea in clocot. Se lasa infuzat 3 ore dupa care se amesteca 15-g de zahar si o lingurita de drojdie uscata. Intreaga compozitie se lasa intr-un loc cald aproximativ 2 zile. De asemenea, mai puteti adauga si alte plante medicinale, remedii pentru afectiunile pe care le aveti cum ar fi matasea de porumb, paducelul sau florile de castan. Se stoarce lichidul, iar sfecla ramasa se face bilute si se pastreaza la frigider. Tratamentul se face dimineata pe stomacul gol prin consumul a 300 ml de suc fermentat. Urmeaza senzatia de foame care apare in cateva minute si mesteca incet cate o biluta de sfecla rosie. In cazul in care inca simtiti senzatia de foame, continuati cu cosumul de bilute de sfecla. In cazul in care senzatia de foame persista puteti consuma si alte alimente care au un aport caloric mai scazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *