HeyluxAm o mare dilema. De obicei nu scriu despre asta, insa acum chiar as vrea niste sfaturi, niste pareri. Ideea e ca vreau sa ma angajez si nu oriunde. Am gasit o oferta tentanta pe heylux.ro si nu stiu ce sa fac. Sa va povestesc de unde a inceput totul.

Sunt studenta in Iasi, cu tot ceea ce inseamna asta. Nu provin dintr-o familie foarte instarita, ai mei imi asigura strictul necesar ca sa ma descurc si cand spun strict exact la asta ma refer. Stau in camin, parintii imi trimit bani si pachete la doua saptamani, dar parca vreau ceva mai mult de atat.

M-am saturat sa mananc in camin, m-am saturat sa port tot timpul aceleasi haine, vreau sa imi mai cumpar ceva nou dar nu-mi permit, m-am saturat sa tot refuz colegele de faculta cand ma invita la o iesire in oras sau in club, m-am saturat sa inventez scuze! Vreau sa castig si eu ceva, vreau sa produc si eu ceva.

Am citit putin despre Heylux, m-am interesat de la unii, de la altii, de pe internet, de pe heylux.ro si am auzit, ce-i drept, numai de bine. Chiarvideochat foarte bine, daca e sa adun toate parerile si sa trag o concluzie. Din ce am inteles este un studio de videochat premium din Iasi. Nu stiu exact ce vrea sa insemne premium, insa am inteles ca beneficiile oferite angajatelor – modele fac adevarata diferenta.

Suna foarte tentant, ca sa imi puteti lasa niste sfaturi va spun care ar fi acestea. Primul care mi-a sarit in ochi a fost plata la zi. Poate ca unora nu le place asta, ca banii trebuie lasati sa se adune si dupa aceea cu o suma mai mare poti face mai multe. Mie imi place insa sa am tot timpul bani in buzunar, plus ca am auzit ca se castiga foarte bine la Heylux, intre 400 si 800 lei zilnic!

Am mai inteles ca modelele Heylux – ca asa sunt numite fetele ce lucreaza acolo – sunt aranjate, coafate, machiate inainte de fiecare tura de program. Si asta ca bonus pentru angajare! Serviciul este oferit gratuit, la pachet cu instruire si cursuri de limbi de circulatie internationala pentru comunicare mai buna cu admiratorii.

Transport gratuit de acasa la studio si inHeylux Iasiapoi sau posibilitate de a lucra chiar de acasa sunt alte avantaje oferite. Am mai inteles ca echipa este formata integral din fete, barbatii au accesul interzis total in cladire, ceea ce mi se pare foarte ok. Programul se pare ca e flexibil, ti-l faci cum vrei in functie de cursuri la facultate, un alt job sau alte indatoriri pe care le ai, poate ai familie etc.

Acum nu stiu ce sa fac. Ideea e ca lumea nu vede cu ochi buni jobul asta. O fi din nestiinta, o fi din cauza prejudecatilor, o fi din invidie, nu stiu. De asta va cer si voua o parere, sa fac pasul asta sau nu?

9 thoughts on “Sa ma angajez la Heylux?

  1. Eu, ca barbat, iti spun sa mai verifici totul inainte de a te angaja. Chiar daca ti se pare ok in prima faza, tre sa vezi toate aspectele.

  2. Tu fata. vezi si tu ce si cum si mai intreaba in stg si in dreapta. cere pareri, intra pe forumuri si fa-yi o parere mai larga.

  3. Plata la zi ademeneste pe oricine. Si eu vreau sa fiu platita la sf de turta ion fiec zi, sa-mi vad banu in mana si sa fac ce verau cu el

  4. Banii ne-au facut mereu sa facem cele mai necugetate gesturi si lucruri, dar pare ca in videochat e chiar simpla chestia ta si fara prea mult efort, mai ales la Heylux

  5. Hello lume lume. eu va spun ca fac vdieochat si sunt f multum de asta. va pup si va ast

  6. Angajeaza-te , dar mai intai trece-ti pe o lista tot ce vrei sa intrebi la interviu ca sa nu omiti cv si sati para rau mai trz

  7. eu am mai multe prietene, dar mai ales colege studente la Heylux in Iasi si tot timpu imi recomanda sa merg si eu. Nu e greu si castigi multi bani.

  8. Eu lucrez deja in Is in videochat da vreau sa ma transfer la Heylux pt c mi-au prezentat o oferta mai buna. M-s baga

  9. Ce dragutz e Heylux, adica munca acolo. Eu nu sunt acolo, da am pe sora mea mai mare si ea mi-a zis de cat de bn e..mai tarziu poate merg si eu.

Comments are closed.