Astazi, Marea Britanie a dat dovada de lipsa de fairplay. Dupa un meci de scrima intre Korea si Germania a inceput totul. In ultima secunda scorul a fost de 14 la 10 pentru reprezentanta Korea si totusi Germania s-a calificat in finala. Probabil ca va intrebati cum s-a intamplat una ca asta. Cineva din conducerea meciului de scrima nu a dat drumul cronometrului iar reprezentanta germaniei a inscris de 4 ori in doar o singura secunda, ceea ce este imposibil. Chiar daca Koreea castigase clar in fata Germaniei, conducerea olimpiadei de la Londra a hotarat ca nemtii au trecut mai departe in marea finala. Fata Koreenilor a ramas, plangand pe pista de joc, refuzand complet sa mai plece de acolo pana se va face dreptate. In tot acest timp lumea din sala fluiera conducerea oplimpiadei de scrima de la jocurile olimpice 2012 din cauza acestei errori. In timp ce reprezentanta Koreenilor plangea pe pista de scrima, nemtii se bucurau pentru o victorie falsa, o victorie care nu le apartine.

Daca si voi sustineti reprezentanta Korea pentru reusita ei, si vreti cu adevarat sa se faca dreptate dati share la acest articol si cereti dreptatea. Jocurile Olimpice au fost facute sa dam dovada de fairplay, dovada de bunatate din punct de vedere moral si sa se arate lumii ca din orice colt al pamantului am fi, suntem cu totii oameni.

Imagini in exclusivitate cu Shin A Lam, sportiva nedreptatita la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 puteti gasi chiar acum AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *