In ziua de astazi pericolul este la orice pas. Nu traim cu totii in Mehedinti acolo unde un sat face cinste unei tari intregi. Se numeste Eibenthal si este satul unde nimic nu se fura. Ca drept dovada oamenii stau fara grija cu garajele deschise si usile caselor la fel. Asta este o poveste reala insa nu si un scenariu ce se repeta in orice zona.

De fiecare data cand pleci de acasa trebuie sa tii cont de orice forma de protectie impotriva hotilor. Este poate regula numarul unu pentru a nu pune in pericol bunurile pe care le ai. Facem numeroase greseli si chiar si postarea pe retele sociale ca plecam in concediu spre exemplu este o invitatie a hotilor de a intra in casa.

In varianta moderna exista tot felul de alarme si sisteme care sa te protejeze de hoti. Vei gasi online sisteme de supraveghere de la Comenzi.ro, eficiente, diverse, care sa iti aminteasca de nevoia de a preintampina eventuale probleme pe care le ai. Poate fi vorba de clasica alarma in casa sau chiar si de cea care anunta chiar si cand geamurile sunt deschise.

Partea si mai buna este ca astfel de alarme si sisteme de supraveghere sunt ajustabile in functii, caracteristici. Asa ca acestea se vor declasa la deschiderea geamului spre exemplu, cand nimeni nu este acasa. Exista diverse melodii si o raza de actiune de 100 de metri.

Si daca te gandesti din punct de vedere practic ai avea nevoie atat de alarme cat si de camere de supraveghere; cu unele pui pe fuga hotii cand tacerea noptii este tulburata si acestia nu isi pot duce la bun sfarsit planul neortodox, cu altele inregistrezi orice miscare si ai probe imbatabile asupra faptasilor, cand acestia vor fi prinsi. Ba mai cu seama ai mai multe sanse la prinderea lor.

In orice caz, fie vorba de o casa impunatoare sau nu,  de o locuinta chiar si modesta pana la urma nevoia de a trai in siguranta ne duce mereu cu gandul la astfel de sisteme. O simpla alarma la usa poate fi ceea ce te pune in garda cu un anumit eveniment – acum sunt si in varianta wireless deci nu trebuie sa dai gauri la instalare. Fara sa eziti descopera toate tipurile de sisteme la Comenzi.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *