In varianta online acum este mai usor sa gasesti orice tip de informatie si orice tip de ajutor, indiferent de domeniu. Pare usor si chiar asa si este pana la urma. O paltforma online de teste pentru elevi spre exemplu ar putea fi si sansa de a aprofunda studiul. Avantaje avem insa in numele cui?

Cat despre investitie aceasta se redica la cateva zeci de lei pe luna. Exista un sistem de tip abonament, cu variatii la tipuri pentru a multumi pe oricine. Asadar, se cere intre 29 de lei pentru curiosi incepator, un abonament de o luna si pana la 57 de lei pentru abonament de 3 luni.

O astfel de platforma ii ajuta atat pe parinti cat si pe parinti; daca pentru unii este dorinta de a ajuta si de a contribui la educatie pentru ceilalti este o alta forma interactiva de a invata ceva nou. Mereu si mereu exista ceva in plus care se invata. Asadar, astfel de teste online de la e-istet sunt ideale pentru copii dornici de studiu si parinti care tin cont de asta.

De studiu nu ar trebui sa ne ferim caci pana la urma toata viata noastra avem de invatat. Si ca drept rasplata pentru rezultate ne putem rasfata. Mai cu seama in cazul copiilor este chiar indicat a se oferi o recompensa cand rezultatele sunt cele asteptate. Spre exemplu puteti opta pentru o excursie de asemenea cu scop educativ printre altele. Poate fi vorba de orice destinatie; asa cum veti gasi si pe www.aerolines.ro exista si oferte de pret asa ca puteti profita din plin de asta pentru a organiza o excursie in Europa.

De retinut: aceasta platforma este unica, prima de acest fel in domeniu. Aduce avantajul de a fi la indemana, accesibila, este o varianta usoara de a ajuta elevii sa invete si pe parinti sa fie multumiti de copii cu performante educative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *