Cu siguranta am patit cu totii sa ne temem de zborul cu avionul, sa refuzam asta si in cele din urma sa ne dam seama ca am ratat ceea ce parea sa fie varianta cea mai buna. Sa te decizi sa faci acest pas vine la pachet cu tot felul de responsabilitati si nevoie de planificare. Iata ce ar trebui sa ai in vedere pentru a planifica vacanta viitoare si zborul cu avionul:

  1. Gasesti zboruri ieftine cu Aerolines pentru orice destinatie. Conteaza sa stii unde sa cauti si in ce moment. Esti constient de faptul ca tot ce lasi pe ultima suta de metri este de fapt si ceea ce ar putea sa te coste mai mult? Prefera sa faci totul din timp.
  2. Conteaza sa fii flexibil cu data de zbor. Daca vei face asta vei avea mai multe optiuni de zbor si implicit mai multe optiuni din punct de vedere al bugetului ce trebuie sa il aloci pentru asta. Daca ai o idee fixa cu data de zbor ai putea rata anumite oferte.
  3. Timpul de zbor. Avioanele au plecari si aterizari la orice ora din zi si din noapte. Mai dificil este tu ca turist sa te acomodezi cu asta. Daca esti pentru prima data turist intr-o anumita zona prefera sa fii comod si sa nu alegi ore ciudate de zbor.
  4. Timpul de tranzitie. De la aeroport ai nevoie de alte mijloace de transport asa ca ai in vedere faptul ca un plan bine facut implica mai multe aspecte. Si asta ar putea afecta ceea ce tine de alegerea zborului.

Si daca te-ai decis sa faci asta, sa zbori cu avionul trebuie sa stii ca nu ai voie cu un numar prea mare de kilograme. Restrictia de acest gen aduce si taxe suplimentare cand pur si simplu nu ai ce face.

Un zbor placut inseamna sa tii cont si daca merita scopul acestei calatorii. Cum marea majoritate considera acest pas necesar pentru perioada de vacanta este parca cu atat mai implinitor sa bifezi si experienta ce tine de zborul cu avionul. Cu timp eficient in a ajunge la destinatii si cu eficienta in a cheltui banii ai toate motivele sa incerci si asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *