Pentru cei care inca nu cunosc si nu au auzit despre asta – desi pare greu de crezut ca se intampla asta mai ales cand in mediul online sunt tot mai populari – platforma online E-Istet este dedicata copiilor care isi testeaza abilitatile scolare. Cat despre MagicLEd, exact asa cum sugereaza si numele tine de locul perfect pentru cei care isi doresc sa achizitioneze surse de lumina de tip led, de generatie moderna.

Cele doua mari nume sunt in parteneriat acum si fac ca totul sa fie cat mai convenabil pentru clienti. De data aceasta surpriza este ca vin cu o oferta ce tine de incantarea unei tablete. Este vorba de acel model de tip UTOK i700. Comanda pentru acest gadget se face pe site-ul MagicLed, dar si telefonic.

O tableta la ora actuala este ceea ce face ca munca ta de zi cu zi sa fie mai usoara. Daca ne gandim ca este ca un mini calculator care iti poarta documente si cercetari, care te ajuta sa lucrezi in fisiere este de la sine inteles de ce devine un gadget de dorit. In plus, pentru copii este o atractie insa in egala masura este si ceea ce ii poate ajuta la studii. Ori testele de pe E-Istet pot fi desfasurate de asemenea in acelasi mod, folosind o tableta.

O astfel de tableta vine la pachet cu aplicatii deja instalate, aplicatii care spre exemplu se dovedesc a fi utile cand vine vorba de timpul liber. Sau poate fi vorba si de placerea de a asculta muzica cu ajutorul Zonga Full. Acelasi acces gratuit tine de SEENOW, pentru filme si TV, acces timp de o luna.

Din aceeasi arie de interese culturale, educationale tine si de cartile digitale ce le vei gasi pe aceasta tableta. La ELEFANT vei gasi peste 100 de optiuni de lecturat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *