Stii acea senzatie de frustrare cand paharul de vin pe care il savurai se varsa? Cu totii am patit ca la un moment dat paharul de vin sa se risipeasca pe podea. Nu este numai paguba in sine ci faptul ca ar putea pata. Atat hainele cat si alte lucruri sau suprafete din jur se pot pata, mai ales de la vinul rosu. Ei bine, asta va ramane istorie.

Pentru ca evolutia unor lucruri faciliteaza totul se pare ca si paharele de vin au parte de inovatie. Intr-o formula de acest gen, au fost create acele tipuri de pahare care efectiv nu se varsa. Stilul, forma lor este de asa natura incat sa nu permita ca bautura din el sa cada. Ciudat este ca un astfel de pahar nu dispune de picior. Si atunci ne gandim de unde stabilitatea lui, in lipsa piciorului clasic de sustinere. Ei bine inventivii cercetatori din San Francisco detin se pare cheia succesului.

Responsabilii cu aceasta inventie sunt nimeni altii decat designerii Christopher Yamane si Matthew Johnson. Si-au incheiat proiectul cu 4 ani de studiu in spate prin realizarea unor pahare de exceptie. Le-au numit sugestiv Saturn Wine Glasses si spun ei, nu sunt sanse ca lichidul din interior sa se verse.

Care este secretul pana la urma? In aparenta, este vorba de simple pahare sau cel putin de cele care nu dispun de picior de sustinere si atat. Asadar, acestea au o forma conica si se pot lasa pe o parte si pe alta, se pot roti pe suprafete, pastrand lichidul din interior intact. Vin si in dimensiuni diferite, potrivite atat pentru tipul de vin alb cat si pentru cel de tip rosu. Una peste alta, astfel de pahare sunt o revolutie pe piata de profil.

Deocamdata, astfel de pahare nu dispun de varietate de designuri si culori. Este insa de ajuns ca satisfac placerea de a savura vin si in egala masura nevoia de a fi atent sa nu patezi ce este in jur, Poate ca cel mai de folos este pentru cei care de obicei au un stil „impiedicat”. Cert este ca aduc un stil practic de care ne bucuram cu totii, astfel ca se asteapta si extinderea acestei game de pahare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *