Prieteniile sunt acele relatii pe care le construiesti o viata intreaga incat sa nu te simti niciodata singur si pentru a-ti asigura o continua dezvoltare personala in maniera in care iti doresti acest lucru. O buna relatie cu colegii de la birou incepe o data cu prima zi in care te familiarizezi cu locul, inveti numele tuturor colegilor cu care vei ocupa cel putin 8 ore din timpul tau zilnic.

Relatia cu colegii de la birou este benefica intotdeauna, incat este foarte important sa iti mentii o atitudine pozitiva, sa fii deschis si altruis, sa inveti sa imparti din sarnici pentru o mai buna reusita. De cele mai multe ori, putin simtul umorului nu strica nimanui, mai ales daca te ajuta sa iti formezi propria parere despre ceilalti si te ajuta sa iti cunoscti colegii destul de bine.

O iesire cu colegii de la birou

O iesire cu colegii de la birou, fie ca este la un suc, la un film sau la un bowling te va face intotdeauna sa simti spiritul aventurier si degajat al colegilor, astfel incat ii poti vedea cum trec prin diferite situatii, observi cum reactioneaza si care este atitudinea lor fata de anumite lucruri sau persoane. De asemenea, intr-un context de team-building, relatiile de colegialitate te ajuta sa intelegi colegul de munca dintr-o privire, si impreuna sa aveti capacitatea de a va citi unul altuia gandurile, in masura in care va puteti baza pe el neconditionat. Daca intampinati situatii critice, va este pusa la incercare capacitatea de a face fata riscurilor si esecurilor, incat este bine sa gasiti cea mai buna metoda de a rezolva sarcinile incredintate.

Putina relaxare in compania colegilor de la birou va permite o mai bine apropiere de acestia, incat sa fructificati prietenia deja existenta si sa constatati ca poate deveni o prietenie de lunga durata, incat ne va face sa va simtim ca intr-o a doua casa, cu toate ca sunt persoane diferite. Probabiil ca nimic nu este mai relaxant dupa o zi stresanta la birou decat sa iesim la o cafea cu colegii, sa ne impartasim experientele si sa castigam increderea celor cu care lucram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *