kim-kardashian-kanye-west-nuntaA avut loc nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West, doua dintre cele mai celebre si notorii staruri de la Hollywood, desi Kim nu prea a facut mare lucru sau ceva important pentru a fi cunoscuta de catre intreaga lume.

Nunta a fost anuntata ca se tine in orasul Florenta din Italia si promitea un mare spectacol, mai ales ca o echipa intreaga de 40 de oameni au ajutat la organizarea fericitului si grandiosului eveniment.

Legat de manevrele si cerintele pe care le-au avut cei doi viitori soti legate de nunta, de organizare si de tinutele si ceea ce aveau voie sa faca si ce nu invitatii, multe intrebari inca raman nedeslusite in legatura cu prenuptialele pe care ar fi trebui sa le incheie cei doi.

Va exista oare vreo caseta porno „scapata” pe sub mana de cei doi legata de noaptea nuntii? Va reusi Kendall, sora mai mica a lui Kim, sa-si citeasca notitele daca va tine vreun toast la nunta? Dupa cum stim, ea singura a declarat ca este un cititor foarte rau pe scena Galei amfAR la un moment dat.

Ii va intrerupe cantareata de country Taylor  Swift juramintele lui Kanye, din timpul nuntii? Probabil ca nu. Pana si ea isi va da seama ca o nunta este un eveniment solemn si nu va face nimic ciudat in privinta asta.

Oare Kris Humphries, Reggie Bush si Ray J, toti fosti parteneri ai lui Kim Kardashian, vor incerca sa sparga nunta si sa fure mireasa? Cat de multe kilograme au slabit surorile Kardashian in total, pentru a arata intr-o forma de zile mari pentru marele eveniment? Cat de multe kilograme a capatat Rob Kardashian, fratele surorilor Kardashian, pentru nunta?

Oare aceste intrebari si curiozitati legate de nunta celor doua celebritati va dura macar un an, mai ales ca acest cuplu are si o fetita impreuna sau se va intampla la fel ca si pana acum legat de relatiile de dragoste ale fiecarui sot in parte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *