Caruciorul pentru copii este un dispozitiv care a aparut, pentru prima data, in timpul epocii victoriene, transportul copiilor realizandu-se intr-un carucior cu roti de dimensiuni mai mari, care includea un pat pentru a intinde copilul. De-a lungul timpului, oamenii s-au mai modernizat, astfel ca exista diferite modele de carucioare care ofera o mai buna siguranta si un confort mai ridicat, atat pentru parinti cat si pentru cei mici. Astfel, exista o gama variata de carucioare, in functie de culoare, tesatura sau ajustarea patutului copilului, iar din dorinta de a multumi parintii, Noriel pune la dispozitia acestora modele de carucior 3 in 1, in functie de preferinte.

De multe ori, un carucior realizat in stil victorian poate fi destul de scump si poate fi utilizat doar pentru transportului copilului. Pentru ca traim intr-o societate care ne cere sa fim multitasking, caruciorul 3 in 1 este practic si usor de manevrat, intrucat ofera o libertate extrem de mare de miscare.

Modelele mai moderne de carucioare au, de obicei, rotile din spate mai ridicate, pentru a permite transportul mai usor al acestuia si, de asemenea, de a permite parintelui sa faca o plimbare mai rapida si mai usoara. Exista carucioare excelente pentru teren accidentat, care permit parintilor sa se mentina in forma dupa o sarcina, sau sa isi pastreze angajamentul fata de efortul fizic. Exista o multime de modele de carucioare, dar, caruciorul 3 in 1 de la Noriel are o multime de avantaje, atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere al confortului si al sigurantei copilului.

Avantaje carucior 3 in 1

In conformitate cu normele europene, carucioarele 3 in 1 sunt potrivite pentru orice copil ce nu depaseste varsta de 3 ani (sau aproape 20 de kilograme). Astfel, cea mai mare parte a modelelor de carucioare, dispun de o treapta antiderapanta, pentru depasirea osbtacolelor, fiind un plus de siguranta; centura de siguranta sau frana independenta sau centralizata.

In general, carucioarele 3 in 1 sunt insotite si de alte avantaje, cum ar fi scaunul auto, geanta pentru accesorii, cos de cumparaturi, aparatoare de ploaie sau aparatoare de picioare. Siguranta celui mic este cel mai important lucru pentru parinti, asa ca, din dorinta de a oferi si mai multa siguranta copilului dar sa aiba parte si de o plimbare placuta, parintii isi pot alege modelul dorit de carucior 3 in 1 direct de pe site-ul web noriel.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *