Google Chrome este principal motor de cautare in zilele noastre. Doar ca nu le poti avea pe toate in viata asa ca viteza lui cam lasa de dorit. In ultimele perioade cam multi se plang de acest aspect. Desigur, de vina ar putea fi chiar memoria prea plina. Daca sursa problemelor nu este aceasta iata cateva solutii pentru ca Google Chrome sa functioneze cu mult mai bine:

  1. Pluginuri si extensii. Tinand cont de acestea unele ar putea fi chiar complet indepartate, altele doar dezactivate. Unii doar din fantezie se joaca la acest meniu. Este usor sa faci asta, pe cat de usor le-ai instalat la timpul lor. More Tools si Extensions si about:plugins in bara de date pentru accesa ce ai nevoie.
  2. Memoria ar trebui stearsa din cand in cand. Nu cred ca ai nevoie chiar de toate datele care ti se stocheaza. Pana la urma ce pare mai usor pentru unii este sa aiba parolele salvate si sa nu se logheze de fiecare data pe site-uri. Insa ai optiunea de a selecta in mod expres ce anume sa stergi si cu exceptie a datelor de genul unor parole poti sterge orice.
  3. Nu iti dai seama insa sunt si fisiere de care nu ai nevoie si ruleaza si ele in timp ce navighezi pe internet. In acest sens poti oricand sa iti cauti un program de genul CC Cleaner care sa iti stearga acele date si fisiere de care nu ai nevoie. O mare parte din hard drive-ul tau este curatat.
  4. Nu in ultimul rand conteaza extrem de mult sa iti actualizezi sistemul de operare. Acest lucru conteaza in modul in care functioneaza Chrome-ul.

Functionalitatea lui Google Chrome este de natura sa te enerveze de multe ori. Asa ca pentru o experienta cat mai placuta online tine cont de modurile de actualizare ale acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *