Sa stai intr-o camera de hotel mai multe zile este un oarecare chin pentru ca implica de regula si monotonia. Din plictiseala dai iama in minim bar, asta inseamna costuri mai mari si povestea incepe sa semene cu un chin si nu cu placerea de a fi servit la usa, de a fi rasfatat cu curatenie fara sa faci tu efort.

Ia in considerare ca in momentul in care stai intr-o camera de hotel ar trebui sa ai in vedere anumite aspecte precum:

  1. Iesirile de urgenta. Poate ca suna prea mult si desigur, asta creeaza deja panica. Alege insa sa cunosti cat de cat zona si mai ales scarile, chiar daca alegi varianta de lift.
  2. Verifica locatia. Asta inseamna sa ai in vedere faptul ca renovarea unui hotel te poate deranja. Alege o camera total opusa cu santierul lor. Cat despre ideea in sine de renovare un hotel proaspat refacut este clar de ales fata de unul mai vechi.
  3. Doteaza-te cu accesorii. Spre exemplu dopurile de urechi sunt ideale pentru cei care stiu ca sunt sensibili. Si asa exista cazuri in care obisnuinta de acasa face ca schimbarea unui pat sa iti deranjeze somnul, cat sa nu iti doresti sa auzi tot ce este in jur.
  4. Chiar daca un set de pahare pe care le ai in camera sunt folosite numai de tine mai degraba este indicat s ale folosesti pe cele de unica folosinta pe care le arunci. Sunt mai sigure din punct de vedere al microbilor.
  5. Cumpara tot soiul de snacksuri si consuma-le in camera. Asta pentru a evita sa mananci din mini barul din camera.
  6. Nu folosi patura cu care este invelit patul. Deserveste ca si obiect decorativ insa trebuie sa stii ca de regula ascunde praf si microbi pentru ca nu se schimba la fel de des precum lenjeria de pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *