Sunt momente din viata ce raman intiparite in mintea si sufletele noastre si care nu pot fi date uitarii. Fotografii ale mintii ce ne infioara intr-un mod placut sau din contra. Clipe ce ne-au marcat intr-un fel sau altul in mod pozitiv sau negativ. E o adevarata simfonie de intamplari ce raman acolo, intr-un spatiu ambiguu, revenindu-ne in memorie in functie de stare. Sunt amintiri ce ne fura zambete, lacrimi si timp, si de care suntem uneori dependenti, fara de care am ramane singuri intr-o mare de lume.

De exemplu noi, ca oameni, din pacate nu avem o eternitate la dispozitie pentru a trai, a crea relatii si a petrece timp cu cei dragi;”pachetul” nostru de viata este limitat. Tine de noi sa alegem cu ce persoane sa ne petrecem acel “pachet” si cat sa le pretuim.

Fii multumit pentru ce ai si cine esti in fiecare zi

Chiar daca imi dau patura peste cap si bombanesc cand suna alarma, ii multumesc Domnului ca pot auzi. Sunt multi oameni surzi in aceasta lume.

Chiar daca imi tin ochii inchisi impotriva luminii puternice, ii multumesc Domnului ca pot vedea. Sunt multi oameni orbi.

Chiar daca mi-e greu sa ma ridic din pat dimineata, ii multumesc Domnului ca am puterea de a ma ridica. Sunt multi oameni paralizati.

Chiar daca la prima ora e aiureala, cand sosetele sunt pierdute, micul dejun e ars, copii imi sunt galagiosi si eu nu mai am rabdare, ii multumesc Domnului pentru familia mea. Sunt multi oameni singuri pe aceasta lume.

Chiar daca masuta cu micul dejun nu arata ca in fotografiile din reviste si meniul e uneori dezechilibrat, ii multumesc lui Dumnezeu pentru mancarea pe care o avem. Sunt multi oameni infometati.

Chiar daca rutina de la lucru e adesea monotona, ii multumesc Domnului pentru oportunitatea de a avea de lucru. Sunt multi oameni someri.

Chiar daca marai si imi plang soarta de pe o zi pe alta si imi doresc ca circumstantele in care ma aflu sa nu fi fost asa modeste, ii multumesc lui Dumnezeu pentru viata mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *