Traim intr-o tara in care din ce in ce mai multe persoane ajung pe mainile medicilor datorita numarului prea mare de boli cu care se confrunta, datorat in principal netratarii altor boli sau consumului de alimente cu prea multe chimicale care produc efecte secundare.

Conform unui studiu UNICEF mai bine de 80 % din populatia Romaniei ajunge sa paseasca pragul spitalelor doar in caz de urgente, deoarece nu isi permit sa urmeze tratamentul pe care un medic de familie il recomanda si in acest fel singurul mod de a beneficia de o consultatie gratuita este un spital judetean de urgente.

Leacurile babesti in locul medicamentelor

Pe langa acest aspect, doar  10% din populatie crede in medici, intrucat sistemul medical sanitar ii face sa isi piarda increderea in aceste practici moderne si de cele mai multe ori parintii ajung sa isi trateze copiii acasa folosind leacuri babesti. Cele mai multe remedii pe baza leacurilor babesti sunt cele bazate pe ceaiurile din codita soricelului, menta, musetel sau codite de cires.

Multe din aceste medicamente obtinute acasa, folosite pe termen lung provoaca reactii adverse, incat organismul isi creeaza un scut de autoaparare si ajunge sa respinga aceste ceaiuri. Motivul pentru care cei mai multi ajung sa dea crezare leacurilor babesti este saracia. Saracia este fenomenul principal pentru care multi dintre romani nu isi permit o consultatie la un medic specialist care poate diagnstica problema medicala si care poate oferi un tratament eficient.

Cele mai frecvente boli care sunt tratate in casa sunt cele cauzate de febra, diaree, tuse, arsuri, infectii ginecologice, dureri dentare sau dureri abdominale. Dar se pare ca si febra sau banala raceala poate fi tratata cu aceste leacuri babesti, incat sa dispara mult mai rapid decat daca am urma un tratament medicamentos.

Secretul leacurilor babesti consta in naturalelea produselor folosite, incat acestea nu detin produse chimicale sau daunatoare incat sanatatea sa ne fie afectata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *