Zuma este un joc puzzle care a luat „nastere” in 12 decembrie 2003. De atunci si-a adunat milioane de fani, fie copii, fie veterani, fie tineri, fie batrani, pentru ca e un joc pentru toate varstele. Este un joc de indemanare, reflexe si agilitate, care ti le poti creste jucandu-te acest joc.
Zuma fiind numit in 2004 de RealArcade jocul anului, ceea ce a dus la mai multe variante ale jocului facute de fani.
Printre aceste variante sunt si jocuri care au facut senzatie pe spatele jocului original, cum ar fii:  Zuma Deluxe, Zuma Angry Birds, Zuma Joker, Bug Zuma, Zuma Magin, Zuma Kazoo, Zuma Crab, Zuma Charged, Zuma Cannon, Zuma Candy si asa mai departe.

In anul 2009, PopCapGames, cel ce a facut si primul joc Zuma, a revenit cu o noua versiune a jocului, ea se numeste Zuma’s Revenge, si se poate juca usor si gratis pe www.jocurizuma.info, noul joc are o gramada de imbunatatiri, levele noi, si adversari noi.

Zuma se joaca doar cu mouse-ul, ce trebuie sa faci in joc? Trebuie doar sa nimeresti mai mult de trei bile de aceeasi culoare pentru ca ele sa dispara, sa primesti puncte si sa treci level-ul. Dar ai grija, ca pe masura ce treci levele, o sa fie din ce in ce mai greu, bilele o sa fie mai rapide, asa ca si tu trebuie sa fii mai precaut.

Unul dintre motivele pentru care este unul dintre cel mai cunoscut si jucat joc, este pentru ca este gratuit, si este pe internet.

jocurizuma.info are toate ambele jocuri originale, Zuma si Zuma’s Revenge, dar are si variantele facute de fani, printre acestea sunt si jocuri cunoscute de tot internetul : Zuma Magic, Zuma Kazoo, Zuma Joker, Zuma Atlantis, Zuma
Revenge, Zuma Deluxe, Zuma Bubbles Zuma Bonny, Zuma Bistro, Zuma Fotbal, Zuma Tropical, si multe alte jocuri zuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *