http://www.click.ro/sites/default/files/styles/articol/public/medias/2014/11/06/cuplu_sex.jpg?itok=giMNzwBDDaca vreti sa va condimentati viata sexuala nu va fi nevoie sa apelati la tot felul de cluburi specializate care sa va ofere senzatii tari ci veti avea nevoie doar de putina imaginatie si un partener deschis provocarilor. Cu siguranta sexul este foarte important important intr-o relatie, nivelul de compatibilitate este cel care va poate apropia mai mult sau mai putin de partener.

Pentru ca sexul este extrem de important pentru relatia de cuplu, este foarte important sa faceti anumite lucruri care sa alunge monotonia din cuplu. Daca va doriti sa aveti o viata intima plina de senzatii tari, iata ce ar trebui sa faceti:

Scenariul

Daca va doriti sa jucati un anumti rol trebuie sa stiti foarte clar care sunt regulile jocului. Este important sa planificati si sa analizati in detaliu ceea ce aveti de facut si care sunt cerintele pentru partenerul dvs. Cu siguranta va fi foarte incantat cand ii veti propune sa va indeplineasca dorintele.

Scenariul dvs. poate include tot felul de lucruri, incepand de la o tinuta foarte sexy pana la jucarii sexuale care nu si-au gasit locul pana atunci cand dormitorul dvs. conjugal. Pentru o gama diversificata de jucarii recomand erotic store romania .

Improvizari

Exista persoane care prefera improvizatiile. Daca nu sunt adeptii unor jucarii sexuale sau a diferitelor scenarii puteti sa improvizati. Pentru aceste lucruri trebuie sa lasati imaginatia sa zboare. Este foarte important sa aveti o imaginatie bogata pentru a pune in practica diferite scenarii.

Stabiliti faptele inaintea declansarii scenariului

Este important sa stabiliti ceea ce aveti de facut, ce veti face si ce nu sau ce veti vorbi si ce nu veti vorbi. In functie de curajul dvs. trebuie sa spuneti lucrurile care va fac sa va simtiti confortabil si sa nu exagerati daca nu simtiti sa faceti asta. Este important sa nu va simtiti contrans sau fortat sa faceti un lucru care vi se pare iesit din comun.

Acordati atentie dorintelor

Nu ar avea rost sa va imaginati sa puneti in practica anumtie scenarii sau jocuri erotice daca pentru partener sunt adevarate pedepse capitale. Inainte de a avea in plan un joc erotic este foarte important sa cunoasteti preferintele partenerului pentru a visa in aceeasi directie cu el.

Nu este suficient sa va doriti sa faceti diferite jocuri erotice daca stiti ca partenerului nu le vor fi pe plac.

Relaxare

In momentul in care ne hotaram sa facem anumite lucruri, indiferent ca vorbim despre experiente sexuale sau despre alte lucruri, este foarte important sa fiti relaxat. Lucrurile trebuie sa decada in mod natural si sa va simtiti confortabil in zona aleasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *