calatoriiCalatorii sunt acele persoane pe care te poti baza ca te vei simti bine alaturi, acele persoane descurcarete care stiu ce si cum sa faca intr-o situatie ciudata. Asta pentru ca au experienta, nu din alte cauze. Sunt diferiti fata de restul dintre noi si, ceea ce ce cauta acestia in permanenta, este a calatori cat mai departe, cat mai profund in lume si de a-si demonstra lor ca se poate.

Au trait tot felul de lucruri, stari, situatii si intamplari, de aceea te pot ajuta in aproape orice sens. Sunt sociaili prin natura, cunosc limbi straine, cel putin la nivel conversational, au cunostinte generale despre viata si te dau pe spate cu povestile lor haioase sau pasionate. In primul rand, pentru ca o incursiune in lume, sa iasa cat mai bine, acesti calatori ai zilelor noastre, nu isi impun anumire reguli sau asteptari de la ceva.

Las sa vada cum trece totul si unde se va ajunge, deoarece este mult mai fain de a se apropia de lucruri pe care nu le stiu si a le intelege mai apoi din prisma personala. Cel mai frumos este ca, intr-o calatorie, iti faci amintiri pe viata, prieteni pe care ii vei avea in suflet si iti vei crea anumite situatii in care vei sti cum sa te comporti in viitor.

Calatorii se lasa purtati de val si nu le pasa de anumite resrictii cum ar fi planurile si programele organizate din timp. Daca este sa vada ceva si nu se poate in ziua de cauza, gasesc de indata alte lucruri de facut si nu se plang niciodata de plictiseala sau de lipsa de provocare in viata lor. Se spune ca pe unele lucruri nu le poti controla, si de aceea ar trebui lasate sa curga pur si simplu pentru a descoperi mai mult si mai mult si a testa noi idei si stari in aceasta viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *