Tot ce tine de nunta si de planificarea acesteia sunt momente pe care sa nu le ratezi. Nu degeaba industria aceasta de planificari de evenimente este tot mai dezvoltata. Acum la nunta poti opta pentru ideea de filmare cu drona, de la inlatime, in timp ce fotografia poate fi una deosebita si cu accent pe anumite cadre. Desigur, ai nevoie si de inspiratie pentru asta asa ca ai putea sa te orientezi catre Studioblitz.

Iata cateva sugestii despre ce tipuri de footgrafii sa optezi la nunta ta si chiar si inainte, ca pasi de pregatire:

  • Cererea in casatorie. De fapt de aici incepe totul si chiar daca nu vei fotografia in timp real cererea nu ar trebui sa uiti de shootingul special de asa natura.
  • Stil stop motion. Cum iti imaginezi ca parca totul in jur sa fie de o agitatie nebuneasca in timp ce mirii parca opresc totul? O fotografie inedita nu trebuie ratata si se inscrie si acest stil, cu mirii in timpul unei zile aparent banale pentru cei din jur.
  • Portretul. Desigur, este deja un stil clasic pe care sa nu il ratezi. Mai ales cand vine vorba de mireasa, acest stil este de luat in seama. Fie ca se concentreaza numai pe chip, fie ca este vorba de mireasa asa cum o stim, cu rochie deosebita, rochia de gala, rochia alba, merita sa se adopte si acest stil.
  • Miri-parinti. Nimic nu pare mai emotionant fata de ideea in sine a unui parinte care isi priveste cu drag copilul ce acum urmeaza sa isi faca propria familie. Este o rascruce de drumuri, un moment de maxima intensitate emotionala si mai ales in cuplu de degenul fetele cu tatii si baietii cu mamele fotografii grupate de acest gen sunt clar de ales in cadrul nuntii.
  • Selfie. Desi totul se planifica si trebuie sa iasa ca atare, nu te gandi chiar ca acel cuplu de miri se descurca singur cu fotografiile, pentru ca este un stil tot mai adoptat, selfie-ul este si el inclus adesea in lista de optiuni pentru nunta.
  • Familia. Pana la urma totul se rezuma la asta, la uniunea unora care formeaza o noua familie si cei care parca se desprind de parinti, dintr-o alta familie. Asadar, familia de ambele parti este cea care merita un timp si moment special in cadrul nuntii.

Tu ce ai alege?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *