Astazi am decis sa scriu despre modalitatea prin care am reusit sa imi gasesc un loc de munca stabil, dupa lungi cautari. Pentru inceput as vrea sa va marturisesc ca mi-a fost foarte greu si ca mi-a luat mult timp de rascolit prin diferite site-uri cu joburi Bucuresti ca sa pot sa am un loc de munca stabil.

Dupa ce mi-am finalizat studiile, am decis sa imi caut unul sau doua locuri de munca. Voiam sa imi caut doua pentru ca stiam ca nu m-as fi descurcat cu unul singur, veniturile fiind insuficiente. Am inceput sa depund mai multe CV-uri in speranta ca imi voi gasi cele doua locuri de munca.

Apoi, mi-am dat seama ca gresesc cautandu-mi doua joburi pentru ca mi-ar fi fost suficient unul mai bine platit. Asa am decis sa incerc sa devin manager. Am intrat pe un site unde am gasit mai multe posturi de manager si am inceput sa trimit CV-uri. Am primit la un moment dat un telefon de la o mare agentie de IT si mi s-a propus sa merg la un interviu.

Am mers la interviul respectiv si mi s-a spus ca exista doua joburi disponibile: unul de manager si unul de programator. Stiam ca se plateste foarte bine postul de manager, insa si cel de programator mi se potrivea. Aveam nevoie de experienta in domeniu si sa invat cat mai multe lucruri.

Am ales postul de programator pentru ca era mai ofertant pentru viitor. Acum, sunt foarte multumit de ceea ce am reusit sa obtin. Am un salariu de 3000 de lei si sper ca in viitor il voi avea mai mare. De fapt, sunt convins ca in viitor voi avea un salariu mai mare, pe masura ce voi avea mai multa experienta.

Compania la care lucrez este o multinationala si cu siguranta nu voi putea decat sa progresez. Sunt bucuros ca am reusit sa ma realizez pe propriile forte si recomand fiecarei persoane cat mai multa incredere de sine.

In ciuda faptului ca sunt foarte putine locuri de munca, intotdeauna veti reusi o sansa care va ajuta sa evoluati. Este important sa aveti incredere in ceea ce puteti face si cu siguranta veti reusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *