Grumpy Cat  sau pisica morocanoasa, este una dintre cele mai populare pisici din mediul online, si care a devenit, in scurt timp, imaginea brand a firmei Friskies.

Stapana sa Tabatha Bundesen a declarat ca expresia morocanoasa a pisicii sale se datoreaza unei forme ciudate de nanism. Celebritatea felinei este sporita si prin vanzarea de tricouri sau cani cu fata pisicii si diferite texte amuzante care pot fi achizitionate din magazinele online de pe o multime de site-uri web.

In urma unor noi oferte de incheiere a unei afaceri, pisica morocanoasa isi gaseste din nou de lucru, in lumea online. Iar de aceasta data, grumpy cat este eroul unei serii de benzi desenate.

Grumpy Cat va lucra cu Dynamite Entertainment pentru a-si aduce celebra incruntare atat pe paginile unei carti de benzi desenate cat si in romane grafice. Acesta nu este prima aparitie a pisicii in lumea literaturii, ea fiind deja ”autoarea” a doua bestseller-uri New York Times.

Pisica celebra de pe internet, impreuna cu fratele sau Pokey vor debuta in forma de benzi desenate, aventurile acestora fiind descrise in trei mini- serii, incepand din aceasta toamna. Acest lucru le va ”obliga” pe aceste pisici sa apara intr-un roman grafic Hardcover, care va fi disponibil in cursul acestui an. Grumpy Cat va aparea, de asemenea, in benzi desenate digitale, care vor aparea in mediul online incepand cu vara anului curent.

Keith Davidsen, directorul de marketing al Dynamite Entertainment, a sustinut intr-o declaratie ca una din cele mai importante responsabilitati pentru editorii de benzi desenate de astazi, este de a crea un nou continut, astfel incat sa atraga noi segmente de public, de la mic la mare, pentru a experimenta minunile acestui mediu. Grumpy Cat este combinatia perfecta intre inteligenta sa de nesuportat si faptul ca este iubit de toti utilizatorii de pe retelele sociale, avand o prezenta multimedia stabilita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *