octavian patrascu
octavian patrascu

De curand am aflat ca piata economica a Greciei a reintrat pe linia de plutire de ceva timp. Stim cu totii cat de mult a fost afectata aceasta tara de criza economica si de lipsa de finante, insa il ultima vreme la fel ca si inainte de a intra in colaps financiar, Grecia se poate lauda cu serviciile de turism pe care le ofera dintotdeuana. Octavian Patrascu, business developer, a descoperit acest lucru de ceva timp si a profitat de oportunitatea care s-a deschis in fata sa prin tranzactiile cu Forex cu acest stat.

Octavian Constantin Patrascu este un economist roman si blogger care este foarte avizat in ceea ce priveste mediile de afaceri si oportunitatile de investii in diverse businessuri internationale. Acesta detine propriul blog Patrascu Octavian pe care scrie despre tot felul de afaceri incheiate, investitii facute in Romania si in afara tarii, dar si despre toate tranzactiile pe care le-a incheiat in mediul international in tari ca si Grecia.

Economistul Patrascu Constantin Octavian  a actionat cu inteligenta si cu intuitie buna colaborand cu Grecia in cadrul afacerilor sale. Acest  domn avizat sustine ca Guvernul Greciei este mult mai deschis la investitii si idei de afaceri legate de turism si de cresterea economica decat ar fi oricare alt stat european, mai ales dupa perioada in care a stagnat si si-a pierdut din investitori.

Octavian Constantin Patrascu nu numai ca a avut ocazia de a explora lumea in lung si-n lat, dar de asemenea a avut parte de nenumarate calatorii de afaceri merituoase care nu au fost in zadar. Pe oriunde a calatorit in afara tarii, a reusit sa incheie intelegeri, sa medieze relatii si parteneriate de afaceri cu alte state prietenoase si a gasit solutii si idei de businessuri chiar si acolo unde nimeni nu ar fi putut face ceva.

Bloggerul si analistul economic Patrascu Octavian a reusit sa incheie intelegeri si sa experimenteze diverse relatii de afaceri cu persoanele deschise la minte si la buget din Grecia, totul pentru a acumula experienta, de a asculta ceea ce au altii de propus si de a putea dezvolta si alte afaceri profitabile in aceasta tara cu un turism in crestere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *