Cei pasionati de filme sau cei care doresc sa aiba un motiv sa isi ocupe intr-o maniera cat mai relaxanta timpul trebuie numaidecat sa dea o cautare a celor mai vizualizate filme americane, astfel incat vor gasi o serie de filme care sa le satisfaca cerintele in materie de preferinte.

Printre cele mai vizionate filme, se numara:

  1. „Fast and Furious 7”, fiind si cel de al saptelea film din seria Furios si Iute a acestei fracise de actiune, ultima pelicula a marelui actor Paul Walker, film care  a ajuns sa fie pe primul lor in preferinta populatiei, fiind un film plin de suspans, adrenalina si emotie, pe placut tuturor iubitorilor de actiune.
  2. „Ïnsurgent” este continuarea lui „Divergent”in carea ctiunea se desfasoara in orasul Chicago, in speranta de a gasi noi aliati pentru membrii comunitatii Prieteniei, al Neinfricatilor sau al Abnegatilor.
  3. „The longest Ride” este o poveste romantico-comica, in care se imbina istoria perfecta a unui cuplu iubitor de arta din timpul celui de al doilea razboi monedial, cu istoria cuplului modern, in care ea este o mare pasionata de arta si el isi castoiga existenta participand la rodeo-uri, ca si calaret de tauri. Intreaga poveste este emotionanta si te va tine in suspans pe intreg firul povestirii, in care vei rade, vei varsa o lacrima si vei sta cu sufletul plin de emotie pentru personajul principal al filmului.
  4. Pentru iubitorii de comedie, pelicula „Get Hard” reuneste rolul unui milionar trimis in inchisoare pentru frauda fiscala care apeleaza la unul din angajatii sai de culoare pentru a-l ajuta cu trucurile de supravietuire pe toata durata incarcerarii.
  5. „Focus” este un alt film de actiune prin care poti invata noile tehnici in materie de furt, intr-o maniera pe alocuri romantica, in care portagonistul Will Smith joaca un rol de exceptie, reusind sa iasa din orice incurcatura cu brio.

Sper ca aceste tituluri sa aiba o rezonanta si sa te faca sa vizionezi aceste filme, pentru ca, cu siguranta nu vei regreta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *