Exista o numeroasa serie de tipuri  de lucruri si metode pe care le poti folosi ca sa indepartezi parul nedorit de pe corp. Acestea variaza de la indepartarea temporara a parului si pana la reducerea permanenta a pilozitatii corporale, care poate duce la rezultate de durata.

Aceste diferite tipuri de epilare si depilare difera foarte mult unele de atele, in ceea ce priveste mecanismul, avantajele, dezavantajele, costurile, dar si ideea de efectuare a respectivei metode acasa sau la salonul de cosmetica. Un salon de cosmetica, de epilare din Suceava, poate fi regasit dand click aici, si evaluand ofertele de pret si de servicii, vei putea evalua exact ceea ce ai nevoie si ce iti convine.

De la aparatele de ras si bigurile care se gasesc in comert si pana la tratamentele cu laser care sunt foarte eficiente la saloanele de epilare definitiva, atat femeile, cat si  barbatii dispun de o varietate de optiuni atunci cand vine vorba despre indepartarea parului mai putin dorit din anumite zone.

In ceea ce priveste epilarea cu laserul, aceasta tehnologie foloseste lumina pentru a distruge firul de par inca de la radacina. Laserul este setat sa deterioreze celulele pigmentate, de aceea laserele nu sunt atat de adecvate pentru  tipurile de par de culori deschise, pentru ca acestea se confunda cu pielea si nu se poate face diferenta intre firul de par si epiderma celui care isi doreste un asemenea tratament.

De asemenea, in aceeasi situatie se afla si persoanele care au un pigment al pielii mult mai inchis si iarasi nu se deosebeste firul de par de epiderma, astfel ca laserul nu va sti exact cum sa actioneze. Dupa cateva tratamente, indepartarea parului in exces cu laserul poare duce la o reducere pemanenta a parului de pe corp, ajutand la aspectul mai fin si mai curat al pielii.

Mai mult de atat, parul care creste inapoi poate sa fie mult mai deschis la culoare decat inainte de tratament si mai fin ca textura. In ceea ce priveste durerea din timpul acestui procedeu de epilare, nu poate fi vorba de cine stie ce senzatie neplacuta, insa nu este nici chiar un tratament nedureros complet.

Esti frumoasa si increzatoare atunci cand te simti bine in propria piele, de aceea este foarte important sa scapi de toate aceste nelinisti privind aspectul exterior care simti ca te poate pune in dificultate. Asadar, o programare la un salon de epilare din zona ta te poate ajuta foarte mult in recapatarea increderii in sine si a unei stari de mai bine.