mituri religieDintre cele mai populare mituri populare despre religie, exista mitul cum ca Fiul Lui Dumnezeu ar fi fost casatorit cu o femeie, desi in Biblie nu exista mentiuni de genul. De asemenea, se sustine faptul ca Maria Magdalena, prietena Lui Iisus Hristos, ar fi fost soata sa, si ca, impreuna, ar fi avut si un copil.

Un alt mit este acela care sustine ca preotii catolici nu au dreptul sa se casatoreasca. Pentru a clarifica aceasta idee, trebuie sa intelegem natura Bisericii Catolice. Exista mai multe sectiuni in Biserica Universala, iar cea mai cunoscuta este cea Catolica.

De asemenea, Diavolul reprezinta cel mai controversat personaj din religie, cel care ne ispiteste la rele si care ne face viata un calvar in iad. Exista o multime de povesti despre Diavol, dar multe dintre acestea nu sunt recunoscute nici macar de Sfanta Biserica. Asadar, mai bine ar fi sa intelegem ca ceea ce scrie in cartile sfinte este si adevarul, si ca nu ar trebui sa ne luam dupa marturisiri in vant ale cine stie ce profeti moderni.

Exista milioane de intrebari care se adreseaza lui Dumnezeu zi de zi. Dar de asemenea, exista si intrebari care sunt puse despre El si depre lucrarea Sa. Chiar exista? Cum ne putem da seama de asta? De cine suntem noi creati si asa mai departe. Acestea sunt doar cateva dintre curiozitatile oamenilor de rand, dar si ale oamenilor care nu cred, pur si simplu, in El. Cele mai multe persoane din toata lumea se intreaba de ce nu li se raspunde la intrebari atunci cand Il intreaba pe Dumnezeu despre anumite lucruri, de spre ce ar trebui sa faca in viata, de ce nu le merge bine si asa mai departe.

Dintre toate acestea, de fapt, iubirea catre El si credinta trebuie sa razbata pentru a ne da seama de creatia Lui si de faptul ca ne-a creat si ne-a lasat pe acest pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *